Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhatároztam, hogy öngyilkos leszek, mivel az életemben semmi öröm nincs.26 éves vagyok, szűz, és mindezidáig minden nő brutálisan visszautasított. Ti mit tennétek a helyemben?
"Társkereső oldalak nem jönnek be a gépeden?"
Nehogy valaki megemlítse ezt. Képtelenek válaszoni a leveleimre (más férfi is így van ezzel, száz levélből egyre felelnek). Ha meg levelezésbe bonyolódok egy lánnyal, szó nélkül lelép. Legutóbb is megbeszéltem egy randit, amire nem jött el a nő.
Privátban küld már el milyen levelekkel indítasz.
Komolyan, megmondom min változtass.
25\L
Nincs tartásod, amennyire én látom.
Ha egy lány már veretéssel/rendőrséggel fenyeget, akkor annak két lehetséges oka van: egy primitív némber, ez a fajta valósággal nyüzsög egy bizonyos társadalmi, ill. kisebbségi körön belül. Ha sok nő így reagál, akkor vagy rossz helyen keresgélsz, vagy:
A határozottságod és dominanciád összekevered a bunkó tapanársággal, amit egy lány sem visel el sokáig, pláne nem az olyan, aki már odaadta valakinek a szívét - majd biztosan elfordul a választottjától egy jöttment kedvéért, aki határozottan és rendkívül magabiztosan akarja neki bebizonyítani, hogy ő az igazi alfa-bika.
Másrészt: nincs is kiábrándítóbb látvány egy nyafogó, az életét feladni készülő "férfinél". Ismerek olyat, akit nálad jobban megvert az élet, és nemhogy feladni nem hajlandó, kétszeres, sőt, ha kell, háromszoros erővel küzd. Javaslom keresd meg maradék férfi büszkeségedet, és találd meg a tartásodat.
Rágörcsöltél az érzelmekre és a párkapcsolatra. Keress inkább olyasmit, amihez nem kell nő, tűzz ki magad elé valamilyen célt, amit meg akarsz valósítani, és örömet okoz (a nőn és a szexen kívül). Találd meg a saját életörömöd, építsd ki a saját életed, mert amíg ilyen negatív hangulat vesz körül, ne várd, hogy sikeres leszel nem hogy a párkapcsolatok terén, egyáltalán valamiben is. Rúgd seggbe magad, aztán hajrá. Légy ember, légy férfi!
Kedves 46-os hozzászóló:
Korábban olyan visszajelzéseket kaptam, hogy félénk vagyok a nőkkel szemben, továbbá az udvarias, figyelmes viselkedés náluk nem nyerő. Azt nem tudhatom, hogy a nők hogy reagálnak egy változtatásra.
Én sem vagyok sokkal jobb helyzetben, bár azért kicsit más. Nem leszek soha öngyi-böngyi, előbb lesz miattam más az fix ;D
De ismerem a fincsi a érzést a nyák oldalon, hidd el. De én megembereltem magam.
28 nem szűz mondjuk de csak egy lánnyal voltam, nem volt akkora élmény, mint hittem. Csalódás volt az egész. Leoltottak, megaláztak stb.
Szar dolog ez, fos volt nagyon. De ebből én haragot gyűjtök és úgy megyek előre. A f***om se lesz pozitív.
Sokáig úgy éreztem, jogtalan, hogy így jártam, mert rendes fiú vagyok stb stb. jót akartam... stb. De aztán rájöttem, hogy ez a világot és benne minden parasztot hidegen hagy, amivel valahol érthető is. Miért téged érdekel, hogy pl. egy zömökebb lány, aki bár jószívű és lehet, hogy szeretni való, hogy érez esténként, mert egyedül maradt?
Na ugye :)
Mindenki a saját kis sérelmeivel van elfoglalva, de ebből ki kell lépni. Ez a felnőtté válás része szerintem.
Én a helyedben összeszedném magam. Ezzel a lendülettel: "OK k*****ök Akkor egyedül nyomom és örülök majd annak az életemben, ami jó, és hálás vagyok érte, ti meg nem b***hatjátok el a kedvem" Sok hip hop, gangsta rap, drum and bass, vagy breakbeat :D mindennap sport és akkor is csinálom a dolgom, ha egy csajnak sem kellek. Magam miatt, nem mások kívánsága alapján. Én ezt is tettem. Kemény csávó lettem belül, amire büszke vagyok.
Te is legyél az. Amint ezt a döntést meghozod és ennek szellemében kezdesz tevékenykedni, figyeld meg, hogy a lányok is máshogy fognak rád tekinteni. Olyan lesz a "kisugárzásod" (utálom ezt a szót amúgy).
Tehát tedd a saját dolgodat és ne foglalkozzál az érzéseiddel annyit, mert férfi leszel elvileg egyszer. A picsogást hagyjuk meg a lányoknak, úgysem visz előre. Tök felesleges vele időt és energiát pazarolni. Netes ismerkedést pl. teljesen szüntesd meg! no fb, semmi ilyesmi. MErt bullshit! Ne várj hálát, megértést soha semmiért, a tiszteletet viszont követeld meg!(ehhez úgy is kell létezni) Ha ezt tartod, egy idő után figyeld meg, hogy a lányok is máshogy fognak hozzád állni. Szóval csak keményen, elvégre fiú vagy, vagy mi a tesco :)
Hogy kinek mi a felszínes véleménye rólad, azt ne vedd sosem a szívedre, a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van.
Fej fel, és csak lazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!