Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhatároztam, hogy öngyilkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhatároztam, hogy öngyilkos leszek, mivel az életemben semmi öröm nincs.26 éves vagyok, szűz, és mindezidáig minden nő brutálisan visszautasított. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
Ahány szakkörre, csoportba, társaságba vagy találkozóra jártam, mindegyik lány magával hozta a pasiját, másfelől a férfiak száma felülmúlta a nőkét. A közösségi oldalakon épp tegnap néztem az általam ismert nőket, mindegyikük választott már valakit.
2014. ápr. 11. 14:29
 32/64 anonim ***** válasza:
47%

Dehogy vannak! Mindenki egy ideába szerelmes, amit a Voge címlapján látott. Dzsásztin Jupphelynkesz a szupermodell, ő a tuti pasi.

A nyugati agymosó média miatt egy gyermek öngyilkos készül lenni. Hát mivé lett a világ? A tökéletesség égisze alatt adják el nekünk az utolsó fogpiszkálót is. Persze ha hazaviszem, már nincs ott a 90C-s szőke mosolygós buksza, meg a nagy csalási ház. Csak a 9. emeleti panel, meg egy mosatlan paprikás krumplis bödön a mosogatóban, hogy b.ssza meg a kóboráram! Veled vagyunk fiam, kitartás, az Úr országa hamarosan ismét eljön!

2014. ápr. 11. 14:29
 33/64 anonim ***** válasza:
nem is olyan jó dolog a szex :D nehogy meghalj érte
2014. ápr. 11. 14:31
 34/64 A kérdező kommentje:

"Ember... nehogy mar alja szukak miatt ongyilkos akarjal lenni. Csak egy eselyt adj magadnak es annak amit mondok. Egy hetig legyel laza. Oltozkodj mindig vaganyan, flortolj mindenkivel es nezd le picit a szukakat. Menj el bulizni, ne udvarolj hanem csajozz, es hitesd el veluk hogy Te egy vagany ferfi vagy. Ha intelligens vagy akkor jol tudsz hazudni es a szukak a tieid. Lets try !"

Legutóbb is vagányan odamentem a nőkhöz, amúgy is kezdeméynező voltam és domináns. Volt, aki meg akart veretni a pasijával, más zaklatás miatt egyből a rendőrséggel fenyegetett. Mindig aljas nőkkel futok össze.

2014. ápr. 11. 14:32
 35/64 anonim ***** válasza:
Megvarnam a honap veget ha mar addig ki van fizetve a netszamla...
2014. ápr. 11. 14:32
 36/64 anonim ***** válasza:
Társkereső oldalak nem jönnek be a gépeden?
2014. ápr. 11. 14:33
 37/64 A kérdező kommentje:
És mielőtt vaalki megkérdezné: nem egy nő miatt akarom eldobni az életet. Minden nő elutasított.
2014. ápr. 11. 14:34
 38/64 anonim ***** válasza:
Statisztikai tény hogy Magyarországon ugyan annyi nő él mint férfi ergo vannak szingli csajok. Olaszországban más a helyzet ott egy férfire 3 nő is jut .
2014. ápr. 11. 14:35
 39/64 anonim ***** válasza:
43%

Társkeresőn ne próbálkozz, sok a fletnis tyúk nagyon!

Én inkább egy állandó prostit újítanék be, aki keményen csattogtatná neked! Nem megyünk el együtt, a holnapi West Brom-Tottenham után? 3asban mégis jobb, egyedül nem tudom kielégíteni őket sosem!

2014. ápr. 11. 14:36
 40/64 anonim ***** válasza:
50%

"Legutóbb is vagányan odamentem a nőkhöz"

Miért nem normálisan?

2014. ápr. 11. 14:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!