Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhatároztam, hogy öngyilkos leszek, mivel az életemben semmi öröm nincs.26 éves vagyok, szűz, és mindezidáig minden nő brutálisan visszautasított. Ti mit tennétek a helyemben?
Dehogy vannak! Mindenki egy ideába szerelmes, amit a Voge címlapján látott. Dzsásztin Jupphelynkesz a szupermodell, ő a tuti pasi.
A nyugati agymosó média miatt egy gyermek öngyilkos készül lenni. Hát mivé lett a világ? A tökéletesség égisze alatt adják el nekünk az utolsó fogpiszkálót is. Persze ha hazaviszem, már nincs ott a 90C-s szőke mosolygós buksza, meg a nagy csalási ház. Csak a 9. emeleti panel, meg egy mosatlan paprikás krumplis bödön a mosogatóban, hogy b.ssza meg a kóboráram! Veled vagyunk fiam, kitartás, az Úr országa hamarosan ismét eljön!
"Ember... nehogy mar alja szukak miatt ongyilkos akarjal lenni. Csak egy eselyt adj magadnak es annak amit mondok. Egy hetig legyel laza. Oltozkodj mindig vaganyan, flortolj mindenkivel es nezd le picit a szukakat. Menj el bulizni, ne udvarolj hanem csajozz, es hitesd el veluk hogy Te egy vagany ferfi vagy. Ha intelligens vagy akkor jol tudsz hazudni es a szukak a tieid. Lets try !"
Legutóbb is vagányan odamentem a nőkhöz, amúgy is kezdeméynező voltam és domináns. Volt, aki meg akart veretni a pasijával, más zaklatás miatt egyből a rendőrséggel fenyegetett. Mindig aljas nőkkel futok össze.
Társkeresőn ne próbálkozz, sok a fletnis tyúk nagyon!
Én inkább egy állandó prostit újítanék be, aki keményen csattogtatná neked! Nem megyünk el együtt, a holnapi West Brom-Tottenham után? 3asban mégis jobb, egyedül nem tudom kielégíteni őket sosem!
"Legutóbb is vagányan odamentem a nőkhöz"
Miért nem normálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!