Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhatároztam, hogy öngyilkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhatároztam, hogy öngyilkos leszek, mivel az életemben semmi öröm nincs.26 éves vagyok, szűz, és mindezidáig minden nő brutálisan visszautasított. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg azért utasítanak vissza a nők mert túl jószívű vagy és ezek szerint túl éretlen nőkkel kezdesz mert egy érett nő, nem a rosszfiúkat akarja hanem a jókat."

Nálam idősebb, komoly gondolkodású, értelmes nők ugyanúgy visszautasítottak, mint a fiatalabbak.

2014. ápr. 11. 14:12
 12/64 anonim ***** válasza:
63%

"Valószínűleg azért utasítanak vissza a nők mert túl jószívű vagy és ezek szerint túl éretlen nőkkel kezdesz mert egy érett nő, nem a rosszfiúkat akarja hanem a jókat."

Azért utasítanak el, mert valami baj van veled. Alacsony, csúnya, kövér, érzelmileg gyerek, éretlen, frusztrált.

2014. ápr. 11. 14:14
 13/64 anonim ***** válasza:
60%
Ne legyél öngyilkos!Én a helyedben megpróbálnék valamit keresni, ami öröm okoz nekem (könyv, tv, fotózás, kirándulás, bulizás vagy akármi). De ne legyél öngyilkos, semmivel nem lesz jobb sem neked és sem a környezetedben élőknek! Gondolj arra, hogy mit hagynál magad mögött!!!
2014. ápr. 11. 14:14
 14/64 A kérdező kommentje:

Egyébként a külsőmmel semmilyen probléma nincsen. Átéagos a külsőm, de ápolt vagyok, sportos és jól öltözöm.

Határozott a fellépésem, bármelyik nőt meg merem szólítani, jól kommunikálok, humorom is van, értelmes vagyok...

És a nők mindegyike porba taposott...

2014. ápr. 11. 14:15
 15/64 anonim ***** válasza:
71%
Hát ha olyan vagy amilyennek a #16-ban leírtad magad akkor NEM szabad hogy gondot okozzon a csajozás... Valami csak nem stimmel.
2014. ápr. 11. 14:17
 16/64 anonim ***** válasza:
76%
12 es! 10 éves pö@s létemre én se emberkednék egy 18+ topicban. Akkor volt a farkad melegben mikor beszartál és itt ugatsz :D Ha meg idősebb vagy és ennyi eszed van akkor sajnállak meg anyádat is :(
2014. ápr. 11. 14:17
 17/64 A kérdező kommentje:

"Hát ha olyan vagy amilyennek a #16-ban leírtad magad akkor NEM szabad hogy gondot okozzon a csajozás... Valami csak nem stimmel."

Egyrészt a nők olyan szinten lerombolták az önértékelésemet, hogy rosszabbnak látom magam, amilyen vagyok.

Másrészt nincs kinek udvarolni. A nőket még a könyvtárba, a az élelmiszerboltba és a vasútállomás peronjára is elkísérik a pasijaik.

2014. ápr. 11. 14:19
 18/64 anonim ***** válasza:
69%
Hát kérdező nem is olyan lánynak kell udvarolni aki foglalat.
2014. ápr. 11. 14:20
 19/64 anonim ***** válasza:

Ha olyan tökéletes lennél nem lennél szűz 26 évesen...

Szerinted mi baj veled?

2014. ápr. 11. 14:21
 20/64 A kérdező kommentje:
Egyedülálló lányokat nem ismerek. A nőismerőseim többséges férjnél van vagy el van jegyezve.
2014. ápr. 11. 14:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!