Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhatároztam, hogy öngyilkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhatároztam, hogy öngyilkos leszek, mivel az életemben semmi öröm nincs.26 éves vagyok, szűz, és mindezidáig minden nő brutálisan visszautasított. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 14:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:

46-os:

Úgy tűnik, nőtársaidhoz hasonlóan neked sincs empátiád.

Fogalmad sincs, hogy mekkora fájdalmat okoz egy visszautasítás (persze sok férfi nálam acélosabb lelkű, és visszautasítás mennek a következő nőhöz).

2014. ápr. 11. 14:53
 52/64 anonim ***** válasza:

#38: "Statisztikai tény hogy Magyarországon ugyan annyi nő él mint férfi ergo vannak szingli csajok. Olaszországban más a helyzet ott egy férfire 3 nő is jut"

Na igen, viszont a nőcsábász férfiaknak kijut 2-3 , esetleg több nő is, akiket a titkos háremükben tartanak. Ebből jóval több van, mint a több férfit tartó nőkből.

2014. ápr. 11. 14:56
 53/64 anonim ***** válasza:

Reszpekt bro!

Annyit kihagytal, hogy a velemeny olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de a masike ne erdekeljen.:D

2014. ápr. 11. 14:57
 54/64 anonim ***** válasza:

"az udvarias, figyelmes viselkedés náluk nem nyerő."

Ezek szerint bunkó állat módjára közeledsz a lányokhoz és az nem tetszik nekik?

Te szegény pára.

2014. ápr. 11. 14:59
 55/64 A kérdező kommentje:
Pont, hogy egész életemben udvarias, figyelmes voltam hozzájuk és mindig visszautasítottak.
2014. ápr. 11. 15:00
 56/64 anonim ***** válasza:

Mégis veled van a gond, ugye elhiszed?

A személyiségedben valami nem kosher.

2014. ápr. 11. 15:02
 57/64 A kérdező kommentje:

Értelmes hozzászólásokat vártam.

Sok embernek nincs dolga, mint ismeretlenül rám köpködni.

2014. ápr. 11. 15:04
 58/64 anonim ***** válasza:

Kérdező, tényleg nincs a magadfajtákhoz túl sok türelmem, sem empátiám. A kérdésed az volt, hogy mit tennénk a helyedben? A válaszom az volt, hogy elfoglalnám magamat valami mással, nem a nőkkel. A 49-es férfitársad is erre buzdított, és még sokan mások is.

Az ezen felül érkező sírás-rívás már nem nagyon tud meghatni, mert nem a kérdés problémájának megoldására törekszik. Ha neked így jó, az már egyéni szociális problémád.

2014. ápr. 11. 15:06
 59/64 A kérdező kommentje:

Egzisztencia, tanulmány, munka szempontjából sosem volt gondom, az érdeklődési köröm lefoglal.

De egy érzem, az érzelmek hiányát semmi sem tudja kompenzálni.

2014. ápr. 11. 15:08
 60/64 anonim ***** válasza:
71%
én a helyedben már csak azért sem lennék öngyilkos, mert akkor azok a rothadó ku*rváknak lesz igazuk akik le nyomorékoztak! tanulni kell, célokat kitűzni és sikereket elérni az életben, minden téren! aztán ha anyagilag és jellemileg olyan erős leszel akkor az összes nőt aki megbántott megveheted kilóra! ha lenne hatalmad tönkretehetnéd azoknak az életét akik bántottak! mondjuk elintézed, hogy kirúgják a munkahelyéről, hogy otthagyja a párja, hogy megutálják az emberek, hogy elveszítse a házát, lakását stb... ha eléggé akarnád simán tönkretehetnéd az életüket és élvezkedhetnél a nyomorukon! én biztosan ezt csinálná! totális háború!
2014. ápr. 11. 15:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!