Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha ezt csinálná a párotok?
31/34 éves meleg srácok vagyunk. Két éve vagyunk együtt, jól érezzük magunkat... és úgy érzem, tökéletes a harmónia, már-már gyanús.
Én vagyok a 34 éves...
...a napokban észrevettem veéletlenül (nyitva volt a levelezése és épp rápillantottam), hogy új jelszót igényelt valami társkereső oldalon...
Rámentem az adott oldalra, regisztráltam és lecsekkoltm. Kiderült, hogy jó három hete lépett be, és az a profil már sokkal régebbóta megvan mint mi együtt vagyunk. Annak idején közösen töröltük magunkat minden társkereső oldalról, legalábbis én úgy tudtam hogy ez így van.
És most ez aggaszt. Miért vant fent azon az oldalon még ha csak ritkán jár fel megnézni? Aggaszt.
Mit tennétek? Mit jelenthet ez? Megcsal vajon? (eddig ezen kívül semmi gyanúsat nem tapasztaltam - telefonhívások, facebook, stb)
Figyelj rá, hogy nem-e viselkedik másképp, változnak-e meg a szokásai, stb.
Aztán ha igen, próbálj vele erről beszélni.
Ha csak egyetlen egyszer lépett fel, akkor lehetne kíváncsiság, amolyan "megnézem, volt-e amúgy érdeklődő"...
A baj az, hogy egyrészt megváltoztatta a jelszavát, ami iszonyat gyanús, másrészt, még ha kíváncsiságból is lépett fel, megnézni, hogy elmúlt időszakban volt-e kapás, akkor is illett volna odaírnia a bemutatkozó szöveg végére, hogy köszöni mindenkinek, jelenleg párkapcsolatban van, most nem érdemes próbálkozni.
Három lehetőséged van szerintem.
1) Nem teszel semmit, és idegeskedsz/reménykedsz.
2) Beszélsz vele, és számon kéred, miért változtatott jelszót. Teljesen jogosan gondolsz a legrosszabbra.
3) Ha nem sajnálod az időt a pepecselésre, akkor készíthetsz egy hamis regisztrációt, olyan adatokat + fényképet választva, amikről tudod, zsánerei a barátodnak, de legalább is tetszenének neki. Vársz 1-2 napot, hogy ne legyen gyanús regisztráció után 5 perccel egyből őt célozni meg, és írsz neki egy üzenetet azzal, hogy "Kötetlen találkozás, ismerkedés, aztán lesz ami lesz."
Ezzel ugyan nem tudnád meg, hogy talált-e már valakit, akivel aktívan is félre lép vagy tervez félrelépni, viszont ha beleegyezően válaszol, akkor legalább tudod, vannak gondok köztetek.
Remélhetőleg semmi ilyesmiről nincs szó. Kalappal!
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!