Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahoz ha a párotok és az anyukája ezt csinálná mások előtt?
22 éves vagyok, a barátom 24 az anyukája pedig 49.
3 hónapja vagyunk együtt de a szüleivel eddig összesen 2x találkoztam, mert külföldön voltak.
Tegnap amikor sétálgattunk a barátommal összefutottunk az anyukájával...és nagyon meglepett ami történt. Hosszú szájra puszival köszöntek egymásnak.Elősször ledöbbentem, aztán kiakadtam.Szerintem ez gusztustalan és beteges.Meg is mondtam neki a véleményem és rendes leordibált, hogy Ők úgy köszönnek, ahogy akarnak és nem szóljak bele.Összevesztünk és hazajöttem, azóta a telefont se veszem fel neki.
Egyszerűen nekem ez nem normális dolog.. meg az sem, hogy egy 24éves férfi(?!) minden reggel ír egy sms-t az anyjának amiben 2 mondatba ecseteli, hogy mennyire imádja..Minden reggel!
Mit gondoltok erről?
22/L
3 hónapja vagytok együtt, és az sms-ek eddig nem zavartak.
"Összevesztünk és hazajöttem, azóta a telefont se veszem fel neki." Ez igen, ez a megoldás.
Eddig nem tudtam az sms-ekről, mert nem szoktam nézni, hogy kinek mit ír csak véletlen láttam meg.
Nincs jogom kiakadni amikor a szemem láttára félpercig smárol az anyukájával?! az utca kellős közepén!
Anya és gyereke közt a szájrapuszi fontos.
úgy 2 éves korig, mire az anyjától megkapja azokat a baktériumokat a szájba ami az egészséges élethez, emésztéshez kellenek. Ez után erről le kéne szokni.
Az sms dolog meg emlékeztet egy ismerősömre. Épp csak meg nem b...ta az anyját annyira nagyon szerette. Elvált, egy gyerekes, pasi nélkül maradt anyuka. :S És sima modorú agyon ajnározott pici fia. Elég gáz.
Az, hogy nem veszed fel a telefont, az nem megoldás, de erről kéne beszélnetek.
"Nincs jogom kiakadni amikor a szemem láttára félpercig smárol az anyukájával?! "
Nem, nincs jogod kiakadni. Náluk így szokás. Ugyanakkor - az sms-ekkel együtt - ez egy "egészségtelen" kapcsolat köztük, gondolom, apuka lelépett, és anyuka már gyerekkorban a barátodat "léptette elő" társsá. Ezek nem tudatos folyamatok, de roppant ártalmasak.
Te vagy megbékélsz a szituációval, és próbálsz alkalmazkodni, vagy jogod van úgy dönteni, hogy te nem kérsz egy ilyen kapcsolatból (jobban járnál szerintem).
Viszont számonkérni tényleg nincs jogod, hogy másoknak milyenek a családban kialakult szokásai. Ilyen alapon kritizálhatnád azt is, aki magázódik a szüleivel, vagy akik otthon egymás előtt meztelenkednek, mert nálatok más a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!