Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ahoz ha a párotok és az anyukája ezt csinálná mások előtt?
22 éves vagyok, a barátom 24 az anyukája pedig 49.
3 hónapja vagyunk együtt de a szüleivel eddig összesen 2x találkoztam, mert külföldön voltak.
Tegnap amikor sétálgattunk a barátommal összefutottunk az anyukájával...és nagyon meglepett ami történt. Hosszú szájra puszival köszöntek egymásnak.Elősször ledöbbentem, aztán kiakadtam.Szerintem ez gusztustalan és beteges.Meg is mondtam neki a véleményem és rendes leordibált, hogy Ők úgy köszönnek, ahogy akarnak és nem szóljak bele.Összevesztünk és hazajöttem, azóta a telefont se veszem fel neki.
Egyszerűen nekem ez nem normális dolog.. meg az sem, hogy egy 24éves férfi(?!) minden reggel ír egy sms-t az anyjának amiben 2 mondatba ecseteli, hogy mennyire imádja..Minden reggel!
Mit gondoltok erről?
22/L
Szia!
Megkérdezhetnéd, mit reagálna, ha téged apukád v. a bátyád/öcséd így köszöntene, sőt, még meg is tapizna alaposan, mert ti így szoktátok,és mert így fejezitek ki a szereteteket.Egyébként meg szánalom a pasid, amiért nem érdekli, hogy ez téged zavar, csak az a fontos, hogy megejtse anyucival a köszöntési ceremóniát.
Megmondanám neki, hogy akkor sok boldogságot anyukával, nem állok az útjukba.
Hasonló szituban voltam, nálunk barátom nővére a hunyó, bár szokták mondani, hogy mindenhez két ember kell. Náluk a s.ggre csapkodás ment pusztán szeretetből,meg a ringatózva ölelkezés.Mikor munka miatt elköltözött a barátom, elköszönéskor megöleltük, megcsókoltuk egymást, s hogy könnyebb legyen,inkább be is szálltam a kocsiba, mert ha hosszúra nyújtom a búcsúzást,csak nehezebb. Kedves,drága testvérével meg vagy 5-6 percig andalogtak...emiatt és egyebek miatt is ezt úgy oldottam meg, hogy leépítettem minden nemű érintkezést vele, amit meg nem látok v. tudok, az meg nem fáj...
Az a baj nálatok, hogy a barátod nem fogja fel,nem is érti, hogy mi a problémád. Kívánom, hogy találjatok megoldást, de egy korábbi válaszolónak igaza van, nem állapot az sem, ha nem reagálsz a megkeresésére.
en nagyon sokszor lattam mar ilyet, altalban roma csaladoknal, hogy az apuka a kislanyanak a szajat puszilgatja. (nem csak 1 puszi, hanem sok kicsi a szajara!!!) szerintem sem normalis, de nincs jogod szamonkerni, es a telefont nem felvenni gyerekes dolog..
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!