Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok ha egy fiú ezt csinálná aki történetesen a pasitok lenne?

Figyelt kérdés

Tehát mit szólnátok akkor hogy ha mondjuk már jártok 2 hete egy sráccal és bírjátok és ő is bír titeket és egyszer mikor találkoznátok valahol kettesben akkor lesmárolna titeket de sokáig és közben elkezdene simogatni ott lent,akár a naciba is benyúlna de bugyin belül nem menne.

Mit szólnátok ilyenkor, mi lenne az első reakciótok?(és nem azért csinálná mert csak b@szni akar hanem mert érzi hogy ez a kapcsolat lehetne egy picit "komolyabb" és kényeztetni szeretné barátnőjét)

én 17/F ő 1 évvel fiatalabb nálam

ha lehet kort is írjatok.

2010. nov. 10. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

ne kezd rögtön azzal, hogy a bugyijába nyúlsz. csak szépen lassan, először farmeron keresztül simogatod, közben figyeled a reakcióját, ha tetszik neki, akkor legközelebb is csinálod, 1 hét után már nyúlhatsz a farmerba, de a bugyiba még ne.

nekem nem tetszene ha 2 hét után rögtön odanyúlna.

18/l

2010. nov. 10. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
azt hogy baromi kanos és csak "azt" akarja
2010. nov. 10. 18:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

őő.. én valószínüleg megilyednék tőlled, mert kicsit gyors lenne a tempó, de ez persze nem azt jelenti hogy neki nem tetszene, kitudja :)

20

2010. nov. 10. 18:34
 4/14 A kérdező kommentje:
én is úgy gondoltam hogy először csak farmeron keresztül.Nem akarok a bugyiba nyúlni (de ezt oda is írtam...)
2010. nov. 10. 18:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

:D az első sor után már realitását veszti számomra a dolog, ugyanis nem járnék olyannal, akit nem szeretek :). De tegyük fel, hogy ezt úgy csinálja valaki, hogy már szeretjük egymást. 2 hét után ez akkor is túlzás lenne, mivel én maradi vagyok, és szeretem, ha udvarolnak, és meg akarnak hódítani. Adjuk már meg a módját...

Nőj fel... vagy keress egy kis tini p*csát, akivel ezt megcsinálhatod és még bátorítani is fog.

21/L

2010. nov. 10. 18:35
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Nekem ez túl gyors lenne. :) Nem hiszem, hogy tetszene, ha csak úgy hirtelen lekapna és minden szó nélkül fogdosni kezdene ott lent...

Szerintem találj ki valami romantikusabb dolgot.

18/L

2010. nov. 10. 18:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A csók teljesen oké. :) Lehet simogatni is, de nem feltétlen kell oda nyúlni 2 hét után... túl gyors a tempó, bár emberfüggő ez a dolog, hogy kinek mi a gyors. Viszont én a helyedben várnék még, ha csak nem vállalod a kockázatot, hogy mindent elronthatsz, és ahogy az előző válaszban is írták, azt fogja hinni, hogy csak dugni akarsz.
2010. nov. 10. 19:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
persze, és az orális szexet is csak azért várja el tőled mert úgy érzi hogy viszket a mandulád
2010. nov. 10. 19:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban tényleg vedd lassabbra a tempót, főleg, ha a lány szűz...
2010. nov. 10. 19:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

2 hét után nekem ez sok lenne.Túl gyorsan történnének a dolgok.A csók tök oké,még a simogatás csók közben is,na de ne rögtön arra felé.Az is más,ha csókolózás közben simogatod az arcát,nyakát,hátát és úgy elkalandozol lejjebb is,mintha egyből csak oda.

"mikor találkoznátok valahol kettesben..." Ezt hogy érted?Az oké,hogy kettesben,de hol?Az sem mindegy,mondjuk ha nyílt helyen ilyet tenne a barátom nem is tudom mit csinálnék.Talán azonnal eljönnék...2 hét után meg felmenni a pasihoz szerintem korai.

Én a helyedben még várnék.Pont azért,amit írtál,hogy komolyabban gondolod.Valószínűleg azt éreztetnéd ezzel,hogy b*szni akarsz,márpedig reméljük nem így gondolod.

15/L

2010. nov. 10. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!