Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek meg egy lányt, aki történetesen zsidó származású?
Figyelt kérdés
Nem tudja, hogy tudom, hogy az, de én fontosnak tartom.2010. szept. 15. 08:17
1/20 anonim válasza:
Én ismerek egy ijen férfit.ha megszerzed elvárja hogy te is zsidó legyél
2/20 anonim válasza:
Ha nem mélyen vallásos akkor nem hinném, hogy ez problémát jelentene. Legrosszabb esetben fel kell venned az ő vallását.
3/20 anonim válasza:
Ne akard megszerezn. A tegnapi zsidós kérdésedből is kiderült hogy egy gerinctelen roh@dék vagy.
4/20 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz
5/20 anonim válasza:
Mert, mit kérdezett tegnap? Nem találom a kérdést, de nagyon kíváncsi vagyok.
6/20 A kérdező kommentje:
Ugyanezt, csak nem ilyen szépen, és törölték. És nem vagyok gerinctelen, csak mert utálom az igazságtalanságot, inkább az az, aki segíti.
2010. szept. 15. 09:17
7/20 anonim válasza:
Nos, zsidó nőt könnyen. Arra tanítják őket, hogy világpolgárként bárkivel lefeküdjenek.
8/20 anonim válasza:
Tegnap azt írtad, hogy egy emberi 0 a lány, akkor minek akarsz vele összejönni?
9/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de ettől függetlenül nagyon hasonlóak vagyunk. Amúgy már nem is akarok annyira, csak egy kicsit. Végülis hosszú távon nem lenne értelme.
2010. szept. 15. 10:51
10/20 anonim válasza:
Metéltesd körbe magad, és lasszózz előtte a farkályaddal!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!