Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek meg egy lányt, aki történetesen zsidó származású?
Figyelt kérdés
Nem tudja, hogy tudom, hogy az, de én fontosnak tartom.2010. szept. 15. 08:17
11/20 anonim válasza:
1."...egy emberi 0 a lány..."
2."...nagyon hasonlóak vagyunk..."
Azért ez így epic fail XD
12/20 anonim válasza:
Aha, értem. Azt viszont nem annyira, hogy miért kell neked, de ez nem is tartozik rám.
Szóval a zsidók valóban nem az erkölcsösségről híresek, tehát könnyű dolgod lenne vele. De gondold meg mit teszel, vagy mit szeretnél, ne süllyedj te is erre a szintre. Inkább törekedj egy értékes kapcsolatra, hiszen ez a te érdeked is.
13/20 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek. Csak nem is tudtam kezdetben, hogy pl. milyen származású meg mélyebben milyen, ezekben nem hasonlítunk, de nagyon kedves volt, és pár dologban nagyon hasonlítunk, és nagyon tetszett. Csak az önzés meg hasonlók nem tetszenek.
2010. szept. 15. 11:36
14/20 anonim válasza:
Ha egy csapat idegen képes lebeszélni arról a lányról aki bejön neked,akkor nem is hozzád való.Egyébként ugyanúgy kell megszerezni mint a többi nőt.Nem Izraelben vagy.Ha nem visel sárga csillagot,akkor semmi okod rá,hogy leragadj a származásánál.De te mintha semmi mást nem vennél észre belőle,csak azt hogy zsidó.
16/20 anonim válasza:
Süss neki pászkát,imponálj neki azzal,hogy arabokat kínzol halálra és szidd a gójokat,legyél korrupt és gerinctelen.
18/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mivel erős fenntartásaim vannak bizonyos népekkel szemben, nem is tudnám elfogadni. Főleg, ha nem tartja magát 100%-ig magyarnak. :(
2010. szept. 18. 11:44
20/20 anonim válasza:
Ezen a kérdésen és a válaszokon kr>asokat nevettem :D megérte megnézni. Ez egy igazán hatásos poszt volt 5 mp alatt lebeszélték az elképzelésről a kérdezőt és mindenki kb 100% ot kapott a hülyeségeire :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!