Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ha egy fiú ezt csinálná aki történetesen a pasitok lenne?
Figyelt kérdés
Tehát mit szólnátok akkor hogy ha mondjuk már jártok 2 hete egy sráccal és bírjátok és ő is bír titeket és egyszer mikor találkoznátok valahol kettesben akkor lesmárolna titeket de sokáig és közben elkezdene simogatni ott lent,akár a naciba is benyúlna de bugyin belül nem menne.
Mit szólnátok ilyenkor, mi lenne az első reakciótok?(és nem azért csinálná mert csak b@szni akar hanem mert érzi hogy ez a kapcsolat lehetne egy picit "komolyabb" és kényeztetni szeretné barátnőjét)
én 17/F ő 1 évvel fiatalabb nálam
ha lehet kort is írjatok.
2010. nov. 10. 18:29
11/14 A kérdező kommentje:
nem így gondolom de eddig mindig itt basztam el hogy sokat vártam hogy adjon jelet de nem adott stb...
2010. nov. 10. 20:18
12/14 anonim válasza:
Biztos én vagyok egy maradi vénember a magam 28 évével, de szerintem (és itt most hasonlat következik) egy lány/nő egy vár, amit meg kell ostromolni és bevenni. Nem úgy működik, hogy felcaplatsz a dombtetőre és besétálsz a kapun. Talán érthető: küzdj meg a lányért, harcold ki türelmesen a dolgokat, ne pedig azzal akard kezdeni, hogy a bugyijában matatsz! Bár amilyen kortársaid vannak... Tudod mit? Csináld! Még a végén megsértődik, hogy nem is kell, és töketlen vagy.
13/14 anonim válasza:
előbb inkább mellnél kezd.
engem barátom (19éves) 2hónap után simogatott nadrágon keresztül, most 3hónap után picivel nyúlt be csak a bugyimba, de akkor is csak 2-3 centire a szélétől...szóval ráérsz még:)
16/l
14/14 A kérdező kommentje:
bocs azt nem írtam hogy ez a 2 hete járás úgy van hogy már a lánynak 1 hónapja udvarolok de csak 2 hete mertem kérdeztem meg hogy nem járnánk e és erre a csaj azt mondta hogy ő már az 1. hét után szeretett volna velem járni de félt megkérdezni és rám várt.
2010. nov. 11. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!