Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat, nőket kérném, hogy, mint egy gyereknek, magyarázzák el nekem pontosan miért is jó dolog a férfiaknak (miért éri meg) a házasság?
Ezt inkább a boldog házasságban élő férfiaktól kérdezd.
A férjem a saját bevallása szerint még soha nem kapott ennyi szeretetet senkitől, mint tőlem. Persze ez még nem feltétlenül indokolja a házasságot, kinek kinek más erről a véleménye.
Mi hivatalosan is egymás hozzátartozói akartunk lenni és mindenben közösséget akartunk vállalni, emellett egy gyönyörű gesztusnak éreztük ezt esküvel is kifejezni.
Ezt igazán akkor fogod érteni ha szerelmes leszel. A nevedet adod a szeretett nőnek és egy gyűrűt az ujjára, amit büszkén és szívből hord mert azt jelképezi, hogy hozzád tartozik.
Te ugyanilyen büszkén fogod hordani az ő gyűrűjét, hidd el nekem. :) Persze ezt mint mondtam, csak akkor érti az ember ha tényleg szerelmes.
26F
Szerintem pedig tökéletesen fogalmaztam meg a kérdést, mindenféle provokáció és pejoratív értelmezést mellőztem.
Miért csinálsz bármit? Mert valahol megéri, akármennyire csúnya dolgot látsz is a szóban. Eszel, mert utána nem vagy éhes vagy mert életben maradsz, esetleg mert finom,stb. Mondhatod hogy megéri enni(jobban mint nem enni).
Az a kérdésem, a nőkhöz, hogy a házasság esetében mi ez a hozzáadott "érték" a férfi számára?
A "miért éri meg" felfogás régen rossz. Erre azt lehetne írni van aki főz rá, mos rá, elpakolja a cuccait.
De a házasság nem itt kezdődik. Az egymás iránti tisztelet, szeretet és a közös kötelék megerősítése. De ezt neked még kér magyarázni.
Semmiért. Ez csak egy hagyomány. Én nőként nem is szeretnék megházasodni, mivel manapság semmibe nem kerül elválni. A biztonságot szokták érvnek felhozni, de ez ma szerintem teljesen érvényét vesztette.
De a nőknek sem éri meg. Eleve ez nem haszon kérdése. Vagy szeretné valaki, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!