Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabályozzátok a párotokat úgy értem mi az a határ amit megengedtek neki milyen kikötéseitek vannak vele szemben?
Gondolok itt arra, hogy kikkel találkozik vagy kikkel beszélgethet vagy hogy elmondja-e mindig hova megy mit csinál és az még belefér-e hogy egy napig nem keres titeket?
Mi a legszélsőbb határ?Most biztos a leszólós kommentek meg minden hogy én minek szabályozom a páromat...
Remélem ez valami vicc...
Ha nem akkor meg szánalmas az aki korlátozni próbálja a másikat. Ezzel csak az ellenkezőjét éred el egyébként. (hazudni fog, vagy így is úgyis elmegy a hisztid ellenére. .Aki meg hagyja hogy korlátozzák az még inkább egy szerencsétlen...
A férjem is meg én is azzal találkozunk akivel akarunk. Neki is vannak lány barátai ahogy pasi barátai akiket én is kedvelek, és nekem is van pasi barátom , és lány barátaim is, akiket ő is kedvel. Nincs olyan hogy "nem mehetsz". Oda megyünk ahová akarunk. Egyébként többnyire együtt megyünk. De néha előfordul az is hogy külön.
Az alap nálunk hogy a másik tudja kivel és hol vagyunk épp. Előre szoktuk közölni ha valakivel találkozunk. (kivétel ha tök véletlenül futottunk össze az illetővel az utcán. Mindketten jártunk már így is.)Ez nem követelés, csak úgy érezzük hogy jó ha a másik tudja...minden eshetőségre. pl értem jön egy egy találka végén....ilyesmi.
Mivel házasok vagyunk, napi szintű a kapcsolatunk. Amikor együtt jártunk akkor is napi szinten kerestük egymást. Ez is teljesen alap dolog volt...magától értetődött. Mivel igényünk volt egymásra. Akik nem keresik egymást (vagy az egyik fél nem... ott valószínűleg nincsen olyan érzelmi kapcsolat)
Semmi nem volt leszólás abban amit írtam, csak az igazság. Meg némi tapasztalat. Volt őrölten féltékeny pasim aki folyton korlátozni akart. Mikor láttam hogy nem lehet rajta segíteni leléptem mert kibírhatatlan volt... szóval gondold át hogy hogy bánsz a pároddal.
:(
Lehet tényleg idegesítő vagyok és már kinem állhat..
nem csodálom az agyára mentem..remélem holnapra elmúlik ez a hülyesége.
de most akkor ne írjak neki akkor várjam meg míg ő keres?
Nem, ez nem az ő hülyesége...
Az ő hülyesége az lesz, ha ezek után még keresni fog!
Azt írta szeret és most magába akar szállni, hogy átgondolja a dolgokat.
De velem nincs baja.kérdezte is hogy nem-e baj ha egy napig nem megy fel fb-ra és csak úgy gondolkodik magában.
én meg írtam hogy ahogy érzi.
de ilyenkor mit lehet tenni ő más mint a többi nem átlagos.nem hiszem hogy más nőre vágyik.csak nem volt neki még igazából barátnője..
szerintem ez is lényeges szempont.
pff Köszi T.Veronika
biztos nagyon jó lehet a kapcsolatod, a férjed most nem ápolgatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!