Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nálatok hol van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok hol van a határ, ha egy pasi hizeleg, udvarol?

Figyelt kérdés
Mikor gondoljátok már azt, hogy kezd nagyon nyomulni és mi az, ami még belefér? Pl. ha összedicsérnek minden veletek kapcsolatos dolgot vagy titeket az már sok?
2013. nov. 13. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt is utálom, ha valaki hozzám vágja, hogy csinos vagyok. Nem akarok csinos lenni és tetszeni másoknak, csak magamnak. Nem szeretem. Inkább a humorával káprásztasson el, mint a "nyáladzással".
2013. nov. 13. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
csak 1 válasz lesz?
2013. nov. 13. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
kettő :)
2013. nov. 13. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!