Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabályozzátok a párotokat úgy értem mi az a határ amit megengedtek neki milyen kikötéseitek vannak vele szemben?
Gondolok itt arra, hogy kikkel találkozik vagy kikkel beszélgethet vagy hogy elmondja-e mindig hova megy mit csinál és az még belefér-e hogy egy napig nem keres titeket?
Mi a legszélsőbb határ?Most biztos a leszólós kommentek meg minden hogy én minek szabályozom a páromat...
Én is szeretek irányítani...
De nem tudnám egy papuccsal összekötni az életemet. Vannak kompromisszumok, meg lehet beszélni dolgokat, de a másik teljes irányítása egy kapcsolatba szerintem nem fér bele.
A hűség és a papucs egyébként nem ugyanazt jelenti... attól, hogy valakinek van ellenkező nemű barátja, nem feltétlenül csalja meg vele a párját.
Egy kapcsolatban mindkét fél valahol önálló személy is. Ha bármihez is a másik fél engedélye kell, akkor abba a kapcsolatba már bele lehet szarni, már bocs. :S
Tudom hogy nem ugyanazt jelenti.
ÉS honnan tudod biztosra hogy másik nem csak barátkozni akar?
Nálunk ez kölcsönös ha valaki rám nyomul egyből törlésre kerül.ennyi. Nem hinném te ilyen laza vagy én nem.
Más az, ha valaki a másikra rányomul, és megint más, ha van egy régebbi ellenkező nemű barátja.
És hogy hogy teszek különbséget? Sehogy. Megbízok a páromban, ennyi... Bízom abban, ha valaki rányomul, akkor ő építi le...
Ha mégsem?
Ha csak egy alkalom lenne, megbeszélném vele az okokat, aztán meglátnám...
Ha beleszeretne másba, fájna, de elengedném.
De azzal, hogy azt is megtiltom neki, hogy más nővel szóba álljon... nem csak nem előzném ezt meg, de én távolítanám el ezzel magamtól, én lökném más nő karjaiba!
Gondolom ti már rég együtt vagytok.Mi még nem.
"Ha mégsem?
Ha csak egy alkalom lenne, megbeszélném vele az okokat, aztán meglátnám...
Én egyből kidobnám az biztos.Aki egyszer megteszi máskor is megfogja.
Bízom benne én is csak nem szeretem, ha nem velem foglalkozik.
A mi kapcsolatunk nem átlagos kicsit más erre nem térnék ki miben.
Értem. Majd igyekszem nem korlátozni.nem mondtam hogy normális vagyok.
köszönöm
utolsó HAHA nagyon vicces
amúgy már azt se szokott elmondása szerint..
utolsó előtti akkor várjak amíg ő keres attól még szeret ha egy kis szabadságra vágyik? Amúgy meg megbeszéltük már hogy pénteken találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!