Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabályozzátok a párotokat úgy értem mi az a határ amit megengedtek neki milyen kikötéseitek vannak vele szemben?
Gondolok itt arra, hogy kikkel találkozik vagy kikkel beszélgethet vagy hogy elmondja-e mindig hova megy mit csinál és az még belefér-e hogy egy napig nem keres titeket?
Mi a legszélsőbb határ?Most biztos a leszólós kommentek meg minden hogy én minek szabályozom a páromat...
Értem,köszi a válaszokat.
Szerinte én őt szabályozni akarom..:/
Most meg bejelentette hogy ma nem fog írni mert átgondolja a dolgokat, de nem velem van baja és szeret engem.
Lehet tényleg túl sokat várok el tőle?
Hogy naponta írjon egy sms-t vagy hogy cserélje le az ágyhuzatot néha akkor én őt már szabályozom.
na jó meg abban is hogy ne levelezzen új ismerős csajokkal ez szerintem alap. vagy csak én vagyok túl féltékeny?Már nem tudom mit tegyek bízom benne tudom hogy nem csalna meg de azért félek valamiért ez az érzés bennem van.De tudom hogy szeret engem.Azt hiszem ki akarom őt sajátítani.
Nem bocsánat ő írta azt hogy egy nap magányra van szüksége.
Nem kötekedni akartam. Ment a zöld kéz!
Szerintem is az a normális ha a párunk mindennap keres vagy csak ír vmi kedveset.
Persze minden ember más mások az igények.Ő ezt szokta meg nem is nagyon volt eddig komolyabb kapcsolata.Lehet idő kell neki..Szerintetek?
Nálam már az kivágná a biztit, ha meg akarná szabni, kivel beszélgethetek, kivel találkozhatok...
Ha ezekbe beleszólna, már nem lenne a párom.
Akkor mégis csak fontos lehetek neki, ha miattam nem találkozik a lány barátjával.
Vagy hogy kitörölte azt a csajt aki rányomult.
Szerintem sokat tett értem..
"Akkor mégis csak fontos lehetek neki, ha miattam nem találkozik a lány barátjával."
mi az h miattad? mi az h nem találkozik a barátaival, csk mert van vkije? nem, ez nem azt jelenti, h fontos vagy neki, hanem h papucs..
Hát, a helyedben ezzel inkább nem dicsekednék, hogy papucsot nevelsz...
Ha igazi férfi, akkor reptet az első adandó alkalommal!
Hát tudtam hogy ezt megkapom! Nekem meg nem kell olyan pasi aki más lányokkal ismerkedik szóval inkább legyen papucs" hűséges.
Igen megmondtam neki találkozhat vele csak ne titkolja el.ennyi
amúgy a múltkor is úgy volt hogy nem fog írni mégis keresett végül.
Amúgy szeretek irányítani ez van.minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!