Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitot a csajom majd két ev...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitot a csajom majd két ev jarás utan, tudom énvoltam a hibás, nemfoglalkoztam vele eleget, asztmondta hogy kihült a kapcsink az erzései, és csak azé hogy nelegyen magányos nemakar velemleni! Mit tegyek hogy viszahodijam?

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És egy újabb eset hogy év végén rengetegen szakítanak...Szerintem hagyd jobblesz nekedis pont 2hónapja voltam ugyanígy én 14hónap után próbáltam mindent de neki máskellet szóval ennyivolt.... inkább neakard viszaszerezni főleg viszakönyörögni magad....Tényleg keress mást és majd az elveszi az eszed róla és nemfogsz rágondolni
2009. dec. 20. 23:03
 12/12 A kérdező kommentje:
16:59nek.Persze hogy zavarna ha ugyveszük,igazadvan,de szerintem viszont nem igy kel kilépni egy kapcsolatbol!!!A kapcsolatunk elején ugymond énis kiszeretem belöle,történt egy ojan dolog amiután asztmondta hogy aba a lányba akit megismertem beleszeretem mán nics mit szeretnem!,de nemdobtam csak ugy ki,probáltam megértetni az érzéseimet,csak egy lány maradt,egy lány aki láttam hogy szeret,szerelmes belém,és probáltam megismerni,és rövid itöután beleszerettem,a szerelme adot eröt és akaratlanulis sikerült megkedvelnem ,megszeretnem!Ha öis megadná magának eszt az esélyt bisztosvagyok bene hogy képeslenne megszeretni,az enber csak akkor tudja mi számára az igazán fontos dolgok ha elvesztete,akorérzi igazén hogy menyire is hiányzik.
2009. dec. 21. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!