Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitot a csajom majd két ev jarás utan, tudom énvoltam
a hibás, nemfoglalkoztam vele eleget, asztmondta hogy
kihült a kapcsink az erzései, és csak azé hogy nelegyen
magányos nemakar velemleni! Mit tegyek hogy viszahodijam?
tanulj meg írni, és keress másikat.
Boccs, a bunkó hangnemért, de tényleg fogalmazz normálisan.
2009. dec. 18. 21:35
2/12 A kérdező kommentje:
bocs nemeröségem a hejesirás!
hm..
szóval ha jól értelmezem... a lány dobott téged, mert memfoglalkoztál vele és h nemakar magányos lenni...
hát.. nemtudom mit tegyél.. ha ő nem akarja ne erőltesd, mert a lányok javarésze nemszeretik a nagyonnagyon nyomulást.. és írtad is hogy az érzései ki is hűltek.. :S ne fuss olyan szekér után ami már elment... keress egy másik lányt, és tanulj a hibáidból, és legközelebb törődj többet a barátnőddel.. csak ezt tudom mondani... vagy talán esetleg ha annyira visszaakarod szerezni ezt a lányt akkor kérd meg egy 2. esélyre, bókolj neki, próbáld visszahódítani, de ne viselkedj piócaként.
15/L
2009. dec. 18. 22:01
Hmmm...ez ismerős...de a lány se tehet róla, hogy már nem tud úgy gondolni rád mint annak idején, és ha nem képes rá akkor csak szenved melletted, és neked se tud igazán örömet okozni szerintem, és lehet neki is xar, hogy miatta vagy magad alatt stb... am hány éves vagy am? De sztem próbáld meg túltenni magad rajta akármilyen nehéz is, hidd el találsz jobbat! (előbb vagy utóbb)
2009. dec. 18. 22:17
5/12 A kérdező kommentje:
hát igen,sokak eszt mondják!és talán ha megprobálok jozanészel belegondolni(na nemvok alkoholista!!!)valoban esztkéne tennem.Mán tanultam a hibámbol,és talán azbánt a legjoban hogy egyik naprol a másikra menekült el a kapcsibol :-( megertem az érzéseit,elfogadom,detudatosan megtiltja magának még a lehetöségétis hogy legyen belöle valami!
6/12 A kérdező kommentje:
sokmindent megváltoztatot benem az utobi pár hét!!!rájötem hogy mi az életben a legfontosab,rájötem hogy számomra mia legfontosab,és SZERETEM!!Ttudnám ugy szeretni mind még senki !tudnám ugy szeretni min ahogy az életben nemfogja senki!És ha megadná magának csak a lehetöségét tzudom hogy ujbol fellángolna bene a tüz,mert tud szeretni,és nemisojan reg még téleg szivböl szeretet!!
7/12 A kérdező kommentje:
Én 21,a lány 19éves.Bokoltam,kértem,megbéntam,öszintén beszéltem vele az érzéseimröl,de ahogy látom fél,reteg hogy ujbol ugyanazlesz,nemfog változni semi.És talán ezértnemakar magának adni mégegy eséjt.kül joszandéku kedves lány!mit tegyek hogy megváltoztasam benne esztz érzést???Megtenék barmit!!!!
Először is sok szerencsét
próbálj meg neki virágot küldözgetni mond neki ,hogy adjon még egy esélyt utána lekopsz ha neki nem tetszik lényeg ,hogy hagyd neki ,hogy diktáljon azt szeretik a lányok:)
2009. dec. 20. 15:48
menj el sokat szórakozni legyél ahaverjaiddal, próbáld tartani a kapcsolatot vele mondd neki hogy h fontos neked és ha msot nemis lehettek együtt nem szeretnéd teljesen elveszíteni,hisze ez nem csak csókokról szólt ...néha hívd fel h mi van vele vagy ha msnezni szoktatok akkor az úgy lazább ....bár ha bele gondolok a virág dolog az nem lehet rossz....próbáld visszahozni neki a régi időket csábítsd el újra!
2009. dec. 20. 16:23
Te figyelj már,arra még nem gondoltál hogy te dobhatol egy csajt,és akkor neked jó lenne ha csöpizne neked? érdekelne eggyáltalán mit érezz akkor már ő? na látod!
2009. dec. 20. 16:59
Kapcsolódó kérdések: