Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki nagyon tetszik. Már elég sok mindenen keresztül mentünk. 10 éve ismerjük egymást és rengeteget játszottunk együtt, rengeteg alkalommal segített nekem, mikor szakítottam a pasimmal ő vigasztalt meg, nyári táborok, együtt töltött hétvégék és még sorolhatnám. Már régebben is tetszett és kedveltem, de azt hittem, hogy csak barátilag. De már pár éve nagyon furán érzem magam a közelébe és azt hiszem többet akarnék. A mosolyától elolvadok, imádom a stílusát. Nagyon tetszik. De nem tudom, hogy nem menne-e rá a barátságunk. Azt gondolom, hogy én több vagyok neki, mint a többi lány barátja. Velem már csomó mindent átélt. Még szűz vagyok, de hogyha ő kérné, egyből ledobnám a bugyim és bármit megtennék neki. Tudom, ez hülyeség, de így érzek. És nem tudom mi lenne a helyes lépés.2014. márc. 31. 14:16
1/4 anonim válasza:
Esetleg egy kort is írsz az csodákra képes.
2/4 A kérdező kommentje:
16/L
2014. márc. 31. 14:19
3/4 anonim válasza:
nekem is volt ilyen barátnőm... egy patront megért.
4/4 anonim válasza:
El kell döntened mi a jobb egy lehetséges akármi vagy a barátság. De szakítás után is lehet az ember jóba vele csak az már picit más lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!