Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon naiv vagyok, ha ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon naiv vagyok, ha ezek után segítek neki? 23/L

Figyelt kérdés
Másfél hónapja randizok egy külföldi sráccal, aki elég nehéz helyzetben van. Jelenleg nincs állása, sem pénze és nem rég kirabolták, ellopták a laptopját meg még a ruháinak a nagy részét is. A telefonja pedig akkor ment tönkre, amikor elkezdtünk találkozgatni, de nincs pénze újra. Igazából nem komoly a kapcsolat köztünk, mert ő nem szerelmes belém, azt mondta, hogy kedvel mint embert és a barátjának tekint. De azért szexelünk is, szóval kicsit komplikált a helyzet. Én nagyon sajnálom őt, szóval általában főzök neki, mert látom, hogy még kajára sincs pénze. És mivel se laptopja, se telefonja, elég nehéz a kommunikáció köztünk, még a találkozókat is nehéz megszervezni, ezért arra gondoltam, hogy neki adom a telefonomat, én meg veszek magamnak egy másikat. Ez szerintem nem nagy áldozat, mert a telefonom amúgy is csak pár ezer Ft-ot ér, viszont az sokba fog kerülni amit magamnak veszek. Anyukámmal beszéltem ma erről és azt mondta, hogy nagy h*lye vagyok, hogy egy olyan pasinak próbálok segíteni, aki lefekszik velem, de még annyira sem vesz komolyan, hogy járjon velem és a barátjának nevez. Én viszont sajnálom őt és tényleg kedvelem és szeretnék neki segíteni legalább egy kicsit. Tényleg nagyon h*lye vagyok? Szerintetek is túlzás és nem kellene vele törődnöm?

2014. márc. 30. 21:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben neki adnám, vagy vennék neki valami olcsó telefont. Akkor neked se kerülne sokba a telefon.

Viszont csak úgy add oda neki, hogy ne várj érte semmit. Szerintem nincs értelme belemenni egy olyan kapcsolatba amit csak az egyik akar.

2014. márc. 30. 21:42
 2/18 viktorvarga ***** válasza:
segits neki ha megérdemli,az meg h téged meglehet dugni járás nélkül,akkor te egy kicsit k..va vagy.ezért ne ő legyen a szemét.
2014. márc. 30. 21:44
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát nyilván nem várok érte semmit. Mármint nem ezzel akarom magamhoz láncolni, vagy ilyesmi.
2014. márc. 30. 21:44
 4/18 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, az nem jó ha veszel neki egy olcsó telót? Otthon se fog anyud kiakadni... nem kell tudnia
2014. márc. 30. 21:47
 5/18 A kérdező kommentje:
Ez az ötlet is felmerült bennem, de a családom már ezen is kiakadt. Azt mondták, hogy mi sem állunk olyan jól anyagilag, hogy nyomorult bevándorlókon segítsünk.
2014. márc. 30. 21:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ez két külön kérdés, amit te leírtál.

Igen, jó nagy h*lye vagy, amiért széttetted a lábadat egy pasinak, aki legjobb esetben is csak h*lyít, soha nem járna veled, legfeljebb időnként arra kellenél neki, hogy egy jót d*gjon.

Jó nagy h*lye vagy, hogy ezt te randizós időszaknak titulálod, holott nyíltan megmondta, hogy nem fog járni veled.

Az már más kérdés, hogy barátilag te mit érzel iránta, és hogy segítesz-e neki. Én azt mondom, hogy ha ez tényleg barátság lenne, akkor teljesen rendben lenne, hogy segítesz.

De egyelőre csak egy naiv csaj vagy, aki szeretné, ha ez a "barátja" szerelmes lenne belé, és nem veszed észre, hogy neki te tényleg nem vagy több, mint egy alkalmi dugópajti.

2014. márc. 30. 21:49
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy telefon nm a világ. De többet felesleges. Jah, és ne akarj tőle komoly kapcsolatot.
2014. márc. 30. 21:50
 8/18 anonim ***** válasza:

Na meg persze az is kérdés, hogy igazat mond-e?

Barátjának tekint? Fura, de aki nekem a barátom, de nem járok vele, azzal érdekes módon lefeküdni sem szoktam.

Megint más dolog: 23 éves vagy. (Bár gondolkodásilag nem lehetsz több 16-nál, de ez most más kérdés.) A saját pénzedet arra költöd, amire akarod.

Vagy te az a fajta nő vagy, aki még 40 évesen is anyuci véleményét kikéri, ha kétezer forintért vesz valamit?

Mert kb ennyiért már utánad dobnak egy alaptelót.

2014. márc. 30. 21:52
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem akarom meghódítani, úgysem tudnám. Tudom, hogy nem szerelmes belém. Nem is lesz. Már csak az a kérdés, hogy amit irántam érez, az tényleg barátság-e, vagy ez csak duma. Mert ha tényleg barátság, akkor szívesen segítek neki.
2014. márc. 30. 21:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Nyilván önállóan hozok döntést, de jóban vagyok anyukámmal, szóval miért ne hallgatnám meg a véleményét a témában.
2014. márc. 30. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!