Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon naiv vagyok, ha ezek után segítek neki? 23/L
Én a helyedben neki adnám, vagy vennék neki valami olcsó telefont. Akkor neked se kerülne sokba a telefon.
Viszont csak úgy add oda neki, hogy ne várj érte semmit. Szerintem nincs értelme belemenni egy olyan kapcsolatba amit csak az egyik akar.
Igazából ez két külön kérdés, amit te leírtál.
Igen, jó nagy h*lye vagy, amiért széttetted a lábadat egy pasinak, aki legjobb esetben is csak h*lyít, soha nem járna veled, legfeljebb időnként arra kellenél neki, hogy egy jót d*gjon.
Jó nagy h*lye vagy, hogy ezt te randizós időszaknak titulálod, holott nyíltan megmondta, hogy nem fog járni veled.
Az már más kérdés, hogy barátilag te mit érzel iránta, és hogy segítesz-e neki. Én azt mondom, hogy ha ez tényleg barátság lenne, akkor teljesen rendben lenne, hogy segítesz.
De egyelőre csak egy naiv csaj vagy, aki szeretné, ha ez a "barátja" szerelmes lenne belé, és nem veszed észre, hogy neki te tényleg nem vagy több, mint egy alkalmi dugópajti.
Na meg persze az is kérdés, hogy igazat mond-e?
Barátjának tekint? Fura, de aki nekem a barátom, de nem járok vele, azzal érdekes módon lefeküdni sem szoktam.
Megint más dolog: 23 éves vagy. (Bár gondolkodásilag nem lehetsz több 16-nál, de ez most más kérdés.) A saját pénzedet arra költöd, amire akarod.
Vagy te az a fajta nő vagy, aki még 40 évesen is anyuci véleményét kikéri, ha kétezer forintért vesz valamit?
Mert kb ennyiért már utánad dobnak egy alaptelót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!