Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismét kihasznált! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismét kihasznált! Hogyan legyek kemény és ne az a naiv kislány?

Figyelt kérdés

Nyáron megismerkedtem egy férfival, tőlem jóval idősebb, de csupa sárm.

Bele szerettem, 2 hónap szuper volt, szinte mindennap találkoztunk, aztán már nem volt rám ideje 1 hónapig, utána ismét "összejöttünk" 2 hétig.

Év elején megbeszéltük csak folytassuk, változik több időt fog rám és a kapcsolatunkra szánni, nem lett úgy kb 2 szer találkoztunk, majd ismét 3hétig nem is hallottunk egymásról.

Ma ismét találkoztunk, és mivel állandó mód el tud gyengíteni, ehhez nagyon ért, elcsábultam és ismét szeretkeztünk, az erdőben kocsiban. Valószínű csak ennyit érek számára, és csak egy vagyok a sok közül.

Azt mondja nekem hogy szeret, de nem ezt érzem és ez számomra egyébként is kételyes.

Nem akarok csak egy lábtörlő lenni, akibe kedve kénye szerint beletörli a lábát.

Hogyan legyek kemény??

Kérlek szépen legyetek velem kicsit megértőbb, és ne ócsároljátok már.

2014. febr. 19. 17:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
tedd a számát tiltólistára, ha ismerősöd, töröld, esetleg tiltsd is. könnyebb neked is, ha nem nézegeted. teljesen határolódj el tőle. ne várj tőle szerelmet, nagy érzést, sajnos helyesen látod a helyzetet. ha nem keresed, és ő sem tud elérni, nem fog egy csokor vörös rózsával várni rád a ház előtt, szépen keres majd mást. különösen undorító ember, mert szerelmet hazudik. ha gondolod, írhatsz pivátot is, szívesen segítek.
2014. febr. 19. 17:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem szeret, ez nem kapcsolat, csak egy kis szexuális játékszer vagy neki.

Ha keres, ne vedd fel a telefont, ne beszélj vele. Úgy tudsz neki ellenállni, ha eleve nem is találkozol vele.

2014. febr. 19. 17:57
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Ismerős a történet, ezen én is túl estem 15 évesen... baromi nehéz lesz ebből kimásznod, de hidd el muszáj lesz, ha nem akarod magad tönkretenni. El kell felejtened, ne találkozz vele, ne fogadd a hívásait, ne nézegesd az adatlapját se!!! Valószínű több nővel is ezt a játékot játssza, ne legyél egy a sok közül. Hidd el lesz majd valaki, aki azért szeret amilyen vagy, és hűséges lesz hozzád. Te az érzelmeidet nem fogod tudni kizárni ebből a "kapcsolatból", így ne maradj meg szeretőnek se!!! Nehéz lesz de meglátod menni fog!!!

23/l

2014. febr. 19. 18:00
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Még hogy szeret? Ugyan már!

Néha jó vagy neki egy menetre a kocsiban az erdőszélen.

Jól sejtem, hogy nem független?

Ne legyél kemény. Egyszerűen ne vedd fel neki a telefont. legjobb, ha tiltólistára rakod, és akkor még kísértés sincs.

2014. febr. 19. 18:03
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ez lesz, tiltólistára rakom.Szerencsére közösségi portálokon nincs fenn ( gondolom a sok nő miatt is ).

Egyébként úgy tudom hogy szabad, mert elvált a feleségétől, de már ez is bizonytalan hisz egy házban laknak.

Miközben futná albérletre, de sőt mi több van neki 3 háza is, csak albérletben van ki adva. Plusz most épül egy ahová elvileg költözni fog eddig úgy volt hogy 2013 októberben, ma azt mondta hogy nyárra kész lesz!

2014. febr. 19. 18:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem Gábor a neve ennek az úriembernek?

Előttem leírták mit tegyél nem írom le még egyszer.

2014. febr. 19. 18:12
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnád, hány pasinak ez a szövege. Ő egyedülálló, ja hát végül is most válnak éppen, na jó, nem válnak, de nincsen köztük semmi, igaz, hogy egy házban laknak, de külön szobában . . . Jaj nehogy el hidd már az ilyeneket.

Nyilván nem tűnne el hetekre, nem a kocsiban izélgatna, ha kapcsolatot akarna veled.

2014. febr. 19. 18:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a pasi, akár mit is mond, nem egyedülálló, ha:

- leginkább csak napközben ér rá

- nem hív meg magához, vagy csak nagyon ritkán

- nem lehet éjszakai, hétvégi programot szervezni vele

- este még telefonon sem lehet vele normálisan beszélgetni.

2014. febr. 19. 18:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem Sz.Gabor az illetö?
2014. febr. 19. 18:36
 10/18 A kérdező kommentje:

Ó bocsi igen arra nem válaszoltam, hogy nem Gábornak hívják.

Egyébként miért hazudja akkor első perctől azt hogy egyedülálló??? Miért nem volt őszinte?

2014. febr. 19. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!