Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen humorérzék mentese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen humorérzék mentesek egyes nők? Jogos a megsértődése?

Figyelt kérdés

Haver linkelt egy vicces hirdetést amin jót röhögtem:

"24 éves budapesti kedves, jó kiállású férfi fiatal 14 éves, 15 éves vagy 16 éves lányt támogatna anyagilag. Hosszabb távra keresek, és hosszabb távon tudnék Neked fizetni. Ha érdekel egy korrekt férfi, korrekt összegért, korrekt kapcsolat, akkor írj bátran!"

Belinkeltem barátnőmnek, hogy milyen vicces dolgot találtam. Rögtön el lettem hordva mindennek, hogy ilyen hirdetéseket nézegetek és miért nem mondom meg ha már nem szeretem. Szerinte egy sz*r alak vagyok.

Most komolyan ha ilyet linkelek az azt jelenti 100%-ra, hogy ilyen oldalakat nézek? Biztos nem lennék olyan hülye, hogy így buktassam le magam ha így lenne.

Jogosan haragszik rám?

22F

2014. márc. 30. 13:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
Jot rohogtel? Gratulalok! Ez vicces? Amikor George Cluni azt mondta orokbe fogadna egy huszoneves csinos es gazdag szoke lanyt,az vicces volt. Ezzel ellentetben,mert ez keremszepen a megrontas tenyallasat meriti ki, prostituciora valo felbujtassal fuszerezve. Ha valaki ezen jot rohog,az rendkivul szanalmas. Tovabba azt jelzi,hogy az illeto nem tud kulonbseget tenni vicc es buntett kozott,ami az ertelmi kepessegeit minositi. Nem a lelki vilagom serul,csupan sajnalatos teny.
2014. márc. 30. 15:50
 22/26 A kérdező kommentje:

Az a szánalmas, hogy egyesek még a törvényeket sem ismerik.

14 éves kor felett legális bárkivel a szex. Okoskák.

Amúgy meg gondolom csak vicc hirdetés. Ilyet senki nem rakna fel komolyan. Szánalmas aki nem érti, hogy vicc az egész.

2014. márc. 30. 15:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem ismered a törvényeket. Szexuális szolgáltatást nyújtani pénzért BŰN, és törvénybe is ütközik. Egyébként meg a te butaságodról árulkodik az is, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy ez egy teljesen valós, létező dolog, és az ilyen hirdetések 99%-a halálosan komoly.
2014. márc. 30. 16:03
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy olyan beteg világban élünk, hogy nem lehetsz benne biztos, ez poén. Ha pedig valaki komolyan gondolta akkor nem vicces sajnos. Mindenesetre az alapvető kérdésed arra vonatkozott, hogy a barátnőd egy humortalan csajszi-e aki nem érti a viccet. Nos szerintem nyugodtan levonhatod a következtetést, hogy az emberek döntő többsége ezt szintén nem találta viccesnek. Így talán veled van a baj, a te értelmezéseddel. Nem a párodéval.
2014. márc. 30. 16:11
 25/26 A kérdező kommentje:

Látom az utolsó se értette meg a kérdést.

Nem az a lényeg, hogy mi volt a hirdetés. Hanem az, hogy jogosan gyanúsít meg azzal, hogy hirdetéses oldalakat nézek és már nem szeretem? Fuck logic.

2014. márc. 30. 16:14
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha már logika kispajtás: "Miért ilyen humorérzék mentesek egyes nők?" Ebből az következik, hogy az első kérdésre vonatkozóan releváns az észrevételem. A második kérdést illetően, persze, hogy hülyeség ezt ennyire agyon kombinálni. pláne ilyen f..szságon megsértődni. Attól, ez a hirdetés még baromira nem vicces.
2014. márc. 30. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!