Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen humorérzék mentesek egyes nők? Jogos a megsértődése?
Haver linkelt egy vicces hirdetést amin jót röhögtem:
"24 éves budapesti kedves, jó kiállású férfi fiatal 14 éves, 15 éves vagy 16 éves lányt támogatna anyagilag. Hosszabb távra keresek, és hosszabb távon tudnék Neked fizetni. Ha érdekel egy korrekt férfi, korrekt összegért, korrekt kapcsolat, akkor írj bátran!"
Belinkeltem barátnőmnek, hogy milyen vicces dolgot találtam. Rögtön el lettem hordva mindennek, hogy ilyen hirdetéseket nézegetek és miért nem mondom meg ha már nem szeretem. Szerinte egy sz*r alak vagyok.
Most komolyan ha ilyet linkelek az azt jelenti 100%-ra, hogy ilyen oldalakat nézek? Biztos nem lennék olyan hülye, hogy így buktassam le magam ha így lenne.
Jogosan haragszik rám?
22F
"Szegény barátnődnk nincs humorérzéke vagy nagyon buta. Szerintem vicces ez a hírdetés, de az is lehet h éppen rossz passzban volt, próbáld megkérdezni h mi a valódi baja.
16/L"
Persze, hogy szerinted vicces, hisz a te korosztályodnak is szól és élveznéd ha fizetnének neked a szexért...
Szerintem teljesen felháborító és igazat adok azoknak akik szerint ez nem vicces. És rohadt sok IQ-ja lehet annak a 24 évesnek is aki még ha csak "viccből is" de feltett egy ilyen hirdetést no meg azoknak akik ezt megosztják...Ha az én párom ilyet küldene (32 éves létére) én is kiakadnék, hogy ilyenen röhög, persze azt nem vágnám a fejéhet, hogy tuti nem szeret meg blabla amiket leírtál...Szánalmas...
L24
Jót röhögtem egyes válaszolókon. Már megérte felrakni. :D
Úgy látszik itt senkinek nincs humorérzéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!