Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen humorérzék mentese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen humorérzék mentesek egyes nők? Jogos a megsértődése?

Figyelt kérdés

Haver linkelt egy vicces hirdetést amin jót röhögtem:

"24 éves budapesti kedves, jó kiállású férfi fiatal 14 éves, 15 éves vagy 16 éves lányt támogatna anyagilag. Hosszabb távra keresek, és hosszabb távon tudnék Neked fizetni. Ha érdekel egy korrekt férfi, korrekt összegért, korrekt kapcsolat, akkor írj bátran!"

Belinkeltem barátnőmnek, hogy milyen vicces dolgot találtam. Rögtön el lettem hordva mindennek, hogy ilyen hirdetéseket nézegetek és miért nem mondom meg ha már nem szeretem. Szerinte egy sz*r alak vagyok.

Most komolyan ha ilyet linkelek az azt jelenti 100%-ra, hogy ilyen oldalakat nézek? Biztos nem lennék olyan hülye, hogy így buktassam le magam ha így lenne.

Jogosan haragszik rám?

22F

2014. márc. 30. 13:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%
Nem jogos, hogy megsértődött, de ez a hirdetés valóban rendőrségi kompetencia. Nem rendelkezel 22 éves felnőtt férfi létedre ennyi belátási képességgel? Szerintem 2 dolgot kell tenned: 1:értesíteni a hatóságot, 2: bocsánatot kérni. (Mert hiába reagálta túl, és nem is jogos a vehemens sértődés, csak így jöhetsz ki jól belőle:)) No és persze alap igazság, néha jobb engedni, mint szenvedni:)
2014. márc. 30. 13:56
 12/26 anonim ***** válasza:
64%
hát ez kur_vára nem vicces :D
2014. márc. 30. 13:59
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
Te vagy egy igazi szharházi, ha ilyenen röhögsz!! Undorító!
2014. márc. 30. 14:00
 14/26 anonim ***** válasza:
22%
menstruál
2014. márc. 30. 14:27
 15/26 Rékcsi ***** válasza:
0%
Hun vót ez a hirdetés? Engem érdekelne :D
2014. márc. 30. 14:45
 16/26 anonim ***** válasza:
41%

"Szegény barátnődnk nincs humorérzéke vagy nagyon buta. Szerintem vicces ez a hírdetés, de az is lehet h éppen rossz passzban volt, próbáld megkérdezni h mi a valódi baja.

16/L"

Persze, hogy szerinted vicces, hisz a te korosztályodnak is szól és élveznéd ha fizetnének neked a szexért...

Szerintem teljesen felháborító és igazat adok azoknak akik szerint ez nem vicces. És rohadt sok IQ-ja lehet annak a 24 évesnek is aki még ha csak "viccből is" de feltett egy ilyen hirdetést no meg azoknak akik ezt megosztják...Ha az én párom ilyet küldene (32 éves létére) én is kiakadnék, hogy ilyenen röhög, persze azt nem vágnám a fejéhet, hogy tuti nem szeret meg blabla amiket leírtál...Szánalmas...

L24

2014. márc. 30. 14:53
 17/26 A kérdező kommentje:

Jót röhögtem egyes válaszolókon. Már megérte felrakni. :D

Úgy látszik itt senkinek nincs humorérzéke.

2014. márc. 30. 15:09
 18/26 Rékcsi ***** válasza:
0%
Nem azért vicces mert örülnék ha fizetnének a szexért, csak szeretem a perverz humort. De ettől függetlenül csak szerelemből szexelnék, szóval nem kell engem leírni csak azért mert ilyen a humorom :D
2014. márc. 30. 15:10
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
de ez nem perverz humor, hanem ez a valóság :'D
2014. márc. 30. 15:10
 20/26 anonim ***** válasza:
43%
Csóközön a lelkes lepontozóknak :D Sajnálom hogy megsértettük a kis lelkivilágotokat ;)
2014. márc. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!