Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszinteséggel és humorérzékkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinteséggel és humorérzékkel lehet vinni valamire manapság a nőknél?

Figyelt kérdés
...Ha amúgy ronda az ember és nincs semmi önbizalma?

2013. ápr. 11. 23:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
önbizalom is kéne hozzá,de igen,ha az őszinteség alatt nem a bunkóságra gondolsz
2013. ápr. 11. 23:33
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

Én nem vagyok egy adonisz, aztán mégis volt már pár nőcske mellettem.

Humorom viszonylag jó - legalábbis így hallottam, habár szokni kell.

Az őszinteség.. Nem tudom. Én túl őszinte vagyok, kimondom, amit gondolok, ez már nem egyszer bajjal járt.:) Néha jobb hazudni, vagy észrevehetetlenül kikerülni a választ. Legalábbis én et tapasztaltam, a fene tudja.

3/18 anonim ***** válasza:
Őszintén kell poénkodva beoltani őket. AKkor igen.
 4/18 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon jó tulajdonságok, de önmagukban még általában kevesek. Ha magabiztossággal és céltudatossággal párosulnak, az lesz nagyon ütős kombó.
 5/18 anonim ***** válasza:

Egy ronda férfi megszólít egy szép, fiatal lányt:

- Kisasszony, nem emlékszik rám? Az állatkertben ismerkedtünk meg.

- Ne mondja! És melyik ketrecben láttam magát?

2013. ápr. 11. 23:37
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

Ja, és ronda férfi nem létezik, csak szegény. :D

Ha ezeken nem sértődtél meg, akkor van humorérzéked, és igen, humorérzékkel is meg lehet hódítani egy nőt.

(Őszinteséggel kevésbé... meg nem mondd neki, hogy kövér, mert többet nem áll szóba veled)

2013. ápr. 11. 23:39
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Tapasztalatból mondom hogy őszinteséggel SEMMIRE se lehet menni a nőknél.Ha őszinte vagy akkor kész vége a dalnak

Humor az már egészen más kategória,azt imádják a nők,csak ugye nem mindegyiknek van humorérzéke...viszont az olyan csajokkal könnyű dolga van az embernek akik már a sajtkukac szó hallatán nevetnek :D

Ja hogy ronda is vagy?Ő akkor a szép nőkről le is mondhatsz kivéve ha van pénzed

Úgyhogy a ronda és az átlagos kinézetű csajok között válogass

Röviden ennyi

2013. ápr. 12. 00:36
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egy jó nagy adag önbizalommal és némi humorérzékkel a legtöbb nö fejébe be tudod fészkelni magad, akárhogy is nézel ki :).

Ja és a kitartás is fontos! Erröl sokan megfeledkeznek.

2013. ápr. 12. 00:40
 9/18 anonim ***** válasza:

Azért ne túlozzunk

2013. ápr. 12. 00:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem tartom túlzásnak.
2013. ápr. 12. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!