Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok azért a szerelmeteket, ha vele nem tudnátok véghez vinni az álmotokat? Az elképzelt jövőtöket?
ha én szeretek valakit, akkor az álmai megvalósításában is társa szeretnék lenni
ha valakinek az az álma, hogy Indiában leprásokat gyógyít, és én képtelen vagyok vele tartani, akkor ha megyek, az áldozat lesz, tönkremegyek, szétzilálódik a kapcsolatunk is
Attól függ mennyire vagyok kompromisszumképes az adott cél/álom elérésében. Az egyik válaszolót kiegészítve, ha én gyereket szeretnék, a páromnak viszont nem lehetne sajátja, akkor nem hagynám el, ellenben ha szimplán csak nem akarna gyereket, mert ez az ő életébe nem kell, akkor elhagynám, mivel nem férnek össze a jövőképeink!
Egyébként most pont hasonló helyzetben vagyok. Én a többszörösét fogom keresni annak, mint amit a párom. Ha az eszemre hallgatok, akkor azt mondom, hogy minden álmomat megvalósíthatnám, ha olyan párt találnék, aki ugyanannyit keres, mint én, míg a jelenlegi párommal majd csak elvegetálgatunk a sovány kis bevételünkből.
Ha a szívemre hallagatok, akkor viszont úgy érzem, hogy nekem ő a tökéletes mindenben!
Még nem tudom melyik oldal fog nyerni, ha összeköltözünk, kiderül! Nem tudom képes leszek-e feladni az arra vonatkozó vágyaimat, hogy kényelmes életet éljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!