Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok azért a szerelmete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok azért a szerelmeteket, ha vele nem tudnátok véghez vinni az álmotokat? Az elképzelt jövőtöket?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
igen,el!!!
2013. jan. 6. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha szeretem, és sosem vágott volna át, akkor nem.
2013. jan. 6. 13:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, ha mást akarunk az élettől, akkor nincs jövőnk
2013. jan. 6. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha nem hagyná beteljesíteni az álmaimat, akkor biztosan nem is szeretném. Ergo ki van lőve, hogy szerelmemnek hívjam. Szóval nem !?
2013. jan. 6. 13:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek Ocean_blue-val... Hogy lehet valaki olyan a szerelmem, akivel szakítanom kell ahhoz, hogy elérhessem az álmomat? Én azt hittem, a szerelem valami olyasmiről szól, hogy olyannal vagyok, aki szerepel az idealizált jövőképemben...
2013. jan. 6. 13:15
 6/11 anonim ***** válasza:

ha én szeretek valakit, akkor az álmai megvalósításában is társa szeretnék lenni

ha valakinek az az álma, hogy Indiában leprásokat gyógyít, és én képtelen vagyok vele tartani, akkor ha megyek, az áldozat lesz, tönkremegyek, szétzilálódik a kapcsolatunk is

2013. jan. 6. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi lenne az az álom. Pl egyszer mindenképpen szeretnék gyereket, de ha a barátnőm meddő lenne, akkor ez nem lenne ok arra, hogy elhagyjam, pedig elég rendesen derékbe törné az álmomat, hiszen vérszerinti gyerekem soha nem lehetne.
2013. jan. 6. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem. Egy életre választottam társam és nincs olyan álmom, ami miatt "amputálnám" a másik felemet.
2013. jan. 6. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire szeretem...és hogy ha nem teljesül az álmom mellette akkor tudunk e valami olyat kitalálni ami mindkettőnknek jó és lehet a "közös álmunk".
2013. jan. 6. 13:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire vagyok kompromisszumképes az adott cél/álom elérésében. Az egyik válaszolót kiegészítve, ha én gyereket szeretnék, a páromnak viszont nem lehetne sajátja, akkor nem hagynám el, ellenben ha szimplán csak nem akarna gyereket, mert ez az ő életébe nem kell, akkor elhagynám, mivel nem férnek össze a jövőképeink!

Egyébként most pont hasonló helyzetben vagyok. Én a többszörösét fogom keresni annak, mint amit a párom. Ha az eszemre hallgatok, akkor azt mondom, hogy minden álmomat megvalósíthatnám, ha olyan párt találnék, aki ugyanannyit keres, mint én, míg a jelenlegi párommal majd csak elvegetálgatunk a sovány kis bevételünkből.

Ha a szívemre hallagatok, akkor viszont úgy érzem, hogy nekem ő a tökéletes mindenben!

Még nem tudom melyik oldal fog nyerni, ha összeköltözünk, kiderül! Nem tudom képes leszek-e feladni az arra vonatkozó vágyaimat, hogy kényelmes életet éljek.

2013. jan. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!