Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vesztettétek már el a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vesztettétek már el a szerelmeteket? ( lennt )

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy szakított-e veletek már olyan ember akit szívből szerettetek és bármit megtettetek volna érte. :S Hogy vészeltétek át? És mennyi idő után? ( olyan tehetetlen vagyok és nem bírom már ) :(
2012. nov. 13. 10:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
persze, hogy volt ilyen... nem tudom mikor múlt el, nem számolgattam a napokat. nekem ott voltak a haverok, akik segítettek átvészelni azt az időszakot, ez segített. kösd le magad és ne azon keseregj, hogy mi történt, csak még mélyebb önsajnálatba kerülsz..
2012. nov. 13. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Persze, párszor megtörtént. Tapasztalat kérdése az egész. Az első néhány szakítást nehezen bírtam, de már nem zuhanok annyira depresszióba.
2012. nov. 13. 10:40
 3/13 A kérdező kommentje:
Próbálom, és az a helyzet hogy nem tudom elfoglalni magam semmivel.. próbálom a " jó oldalát " nézni már ha van ilyen :S barátaimra se számithatok.. szóval ők nem is barátok igazán.
2012. nov. 13. 10:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Sőt, meg se kaptam. És eddig csak ilyenben volt részem. Na? Örülj neki, hogy neked legalább volt valakid és nem mindig csak kívülről nyalogattad a lekvárosüveget.
2012. nov. 13. 10:54
 5/13 anonim ***** válasza:
a barátoknak ne folyton arról beszélj, hogy milyen rossz most neked, egy idő után az agyukra megy... csak lógjatok együtt, dumáljatok. nézegessétek a pasikat/csajokat, röhögjetek.
2012. nov. 13. 10:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem tegyél egy nagy sétát. Lesz időd gondolkozni és elfogadni a tényt.

Nekem ez segített.

2012. nov. 13. 11:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Én pont most vagyok ebben a helyzetben, nem én akartam a szakítást, és még mindig őrülten szerelmes vagyok belé.

Nincs túl sok barátom, és ők is elfoglaltak mert már dolgoznak/tanulnak stb, eléggé nehéz...

Próbálok mindenfélét kitalálni, amivel leköthetem magam, de elég nehéz elmenekülni a gondolataim elől.

Szerintem rajtam kb nem segít semmi, csak az idő múlása. Úgyhogy türelmetlenül várom, hogy teljen az idő.

Ha amúgy akarsz valakivel beszélgetni, nekem írhatsz nyugodtan, meghallgatlak, hidd el abszolút együttérzek veled. :D

21L

2012. nov. 13. 12:22
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm és akivel tényleg lehet beszélgetni mint pl veled utolsó, annak örülnék és várom az üziket hogy megnyugodhassak:S
2012. nov. 13. 12:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, volt velem is. Még fél év után sem tudtam elfelejteni az illetőt... Az első pár hét szőrnyű, aztán próbáld minnél jobban elfoglalni, lekötni magad... menj el inni, szívni, szórakozni haverokkal, meglátod, jót tesz.
2012. nov. 22. 00:12
 10/13 anonim ***** válasza:
5 év után szakított velem a barátom, mert már nem szeretett. Gyakorlatilag együtt nőttünk fel, teljesen az életem részévé vált, nagyon nehéz elfogadni, hogy már nincs többé nekem:'( Nekem sincs sok barátom, én is már egyetemre járok, nincs mivel lefoglaljam magam. Folyton hiányzik, nagyon magányos vagyok:(
2012. nov. 22. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!