Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, attól a fiútól akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, attól a fiútól akivel először jártatok és vele is vesztettétek el nehéz elszakadni?

Figyelt kérdés
Ha sikerült akkor mi vett rá titeket, hogy végleg vége legyen? És az igaz, hogy az ilyen fiú számozokra sohasem marad közömbös?
2012. máj. 30. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
ez így van!
2012. máj. 30. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
én most épp szakításközeli állapotban vagyok, de pont ezek miatt nem tudom rávenni magam
2012. máj. 30. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
engem hidegen hagy.
2012. máj. 30. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Ezért nem kéne rögtön az első pasival lefeküdni, aki "szerelmet" vall...

De nektek aztán magyarázhat az ember, ilyenkor meg szívtok, mint a torkosborz. Lehet, hogy mégiscsak érdemes hallgatni az "idős"ebbekre?

2012. máj. 30. 15:51
 5/8 A kérdező kommentje:
én fiú vagyok és azért érdekel, mert úgy érzem ezért nem tudok összejönni egy olyan lánnyal aki ihlette ezt a 3 kérdést. Mit tegyek, hogy ez megváltozzon, vagyis, hogy neki könnyebb legyen a lezárás?
2012. máj. 30. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálam nem volt így, én hülye voltam és naiv. :( Miután megláttam hogy valójában milyen, kiábrándultam, és nem volt nehéz így elengednem. Maga az emlékem baromi rossz róla már, legszívesebben nem is gondolok rá. Megvisel, hogy neki adtam oda magam, de már nem tudom meg nem történté tenni. Nem volt nehezebb szakítás, mint más szakítás, és csak akkor kavar fel, ha belegondolok. De alapvetően nem kötődöm hozzá semmilyen szempontból.

Nemsokkal rá, 2hónapra megismertem a nagy szerelmemet, és még könnyebb volt az elszakadás.

Igazából valóban(érzésileg) azután vesztettem el.

2012. máj. 30. 15:57
 7/8 okoska31 ***** válasza:

Az elsőt nehéz lehet elengedni, én pasiként többször visszataláltam ahhoz a lányhoz, akivel először.

Persze, ha nem futószalagon gyártod a partnereket, akkor a többi is különleges marad....

Te nem tudsz és ne is akarj ebben segíteni neki, mert ha rosszul sül el, és úgy érzi, hogy nem is ő akarta, hanem Te, hogy elszakadjon, annak csúnya vége lesz.

Neki kell lezárni, de Te addig esetleg jegelhetnéd a csajt.

2012. máj. 30. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
idővel közömbös lesz ős is, de elég sok idő kellhet hozzá, viszont ha még most szakít, akkor számíts rá, hogy nagyon sokáig ő lesz az első neki, még ha nem is vele van együtt.
2012. máj. 30. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!