Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, attól a fiútól akivel először jártatok és vele is vesztettétek el nehéz elszakadni?
Ezért nem kéne rögtön az első pasival lefeküdni, aki "szerelmet" vall...
De nektek aztán magyarázhat az ember, ilyenkor meg szívtok, mint a torkosborz. Lehet, hogy mégiscsak érdemes hallgatni az "idős"ebbekre?
Nálam nem volt így, én hülye voltam és naiv. :( Miután megláttam hogy valójában milyen, kiábrándultam, és nem volt nehéz így elengednem. Maga az emlékem baromi rossz róla már, legszívesebben nem is gondolok rá. Megvisel, hogy neki adtam oda magam, de már nem tudom meg nem történté tenni. Nem volt nehezebb szakítás, mint más szakítás, és csak akkor kavar fel, ha belegondolok. De alapvetően nem kötődöm hozzá semmilyen szempontból.
Nemsokkal rá, 2hónapra megismertem a nagy szerelmemet, és még könnyebb volt az elszakadás.
Igazából valóban(érzésileg) azután vesztettem el.
Az elsőt nehéz lehet elengedni, én pasiként többször visszataláltam ahhoz a lányhoz, akivel először.
Persze, ha nem futószalagon gyártod a partnereket, akkor a többi is különleges marad....
Te nem tudsz és ne is akarj ebben segíteni neki, mert ha rosszul sül el, és úgy érzi, hogy nem is ő akarta, hanem Te, hogy elszakadjon, annak csúnya vége lesz.
Neki kell lezárni, de Te addig esetleg jegelhetnéd a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!