Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudunk egymástól "elszakadni"?
Lehet fura lesz a válaszom számodra, de szerintem vannak emberek akiknk az útjuk mindig közös lesz valamilyen szempontból. Most nem konkrétan szerelemre és párkapcsolatra gondolok, hanem egy olyan emberre az életünkben, aki soha nem lesz közömbös számunkra. Elszakadunk tőle hosszabb-rövidebb időre, de a sorsunk úgy hozza, hogy újra közeledjünk felé és befolyásolja a napjainkat, életünket. Én ezt azért gondolom így, mert az én életemben is van egy ilyen személy...nem tudunk egymástól elszakadni, pedig ha beszélünk általában összekapunk, felidegesítjük egymást, de másfelől nem vagyunk közömbösek a másik számára. Az én esetemben ez nem szerelem, hanem valamiféle fura vonzódás, ami csak belőle árad...és olyan mintha csak én érezném. Nem akarom érezni de akkor is ez van.
Lehet nálad ő az a személy...bocsi ha hülyén fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!