Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinteséggel és humorérzékkel lehet vinni valamire manapság a nőknél?
Figyelt kérdés
...Ha amúgy ronda az ember és nincs semmi önbizalma?2013. ápr. 11. 23:29
11/18 anonim válasza:
Akkor ébredj fel az álomvilágodból
13/18 anonim válasza:
Ez a te véleményed, amit írtam, az viszont az enyém.
14/18 anonim válasza:
Itt szerintem nem véleményről van szó hanem tényről.Eléggé felszínesek az emberek
16/18 anonim válasza:
E kettő helyett legyen pénzed és x6os bmw-d és azzal többre mész bárkinél.
17/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a többiek, hogy vannak ezzel, de számomra nagyon fontos, hogy valaki őszinte-e velem, vagy végig hazudik magáról. Humorérzék az mindenképp jól jöhet, viszont ha nincs önbizalmad, akkor mondhatni halott vagy..:/ A legtöbb lány azt szereti, ha a fiúk kezdeményeznek, nem pedig nekik kell. Az meg, hogy ki mennyire szép vagy ronda, az igen relatív...Lehet,hogy egyik lánynak bejössz, a másiknak meg nem.
Szerintem mindenképp próbálkozz annál, ha valaki tetszik, mert lehet,hogy a lánynak is bejössz, csak nem mer kezdeményezni. (Tapasztalatból tudom...) Sok sikert, remélem találsz valakit! :)
14/L
18/18 anonim válasza:
Hat ..lehet, akkor mondjuk meg nagyobb eselyed lenne , ha magabiztos lennel. Magabiztos ,nagydumas, akin jokat lehet rohogni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!