Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az utcán elmegy mellettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utcán elmegy mellettem egy helyes lány. Olvasd el! Van még olyan rajtam kívül, akinek az egész élete ebből a rövid párszavas írásból áll?

Figyelt kérdés
Az utcán elmegy mellettem egy helyes lány. Érzem magamon a tekintetét. Érzem, hogy azt akarja, vegyem őt észre. Azt akarja, hogy vessek rá egy pillantást. Azt akarja, hogy ne tűnjön számomra levegőnek. Nem nézek rá. Nézek bambán előre a semmibe. Büszkén. Naivan. Már mellém ér és szinte perzsel a szemeivel. Bánthatja-e vajon, hogy semmibe se veszem. Nem hiszem, de ez nem is érdekes. Mereven nézek előre. Elsuhan mellettem. Teszek pár lépést és utánanézek, gyorsan végigmérem, majd megjegyzem: "oh, micsoda nő... ilyen nőnél esélyem se lenne..." Nézem még nem feltűnően néhány másodpercig, várom, hogy visszafordul-e. Nem fordul. Reménykedek. Csak megy előre. Sóvárgok. Nem tekint vissza. Fordulj meg, kérlek! Ő csak megy tovább. Visszafordítom előre a tekintetem és nézek a semmibe bambán, büszkén, naivan. Elszalasztottam. De hiszen úgysem lett volna esélyem. Megyek tovább... de most már nyugodtan. (26/F)
2014. márc. 29. 21:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
basz_d meg kérdező, és én még azt hittem, én vagyok életképtelen
2014. márc. 30. 00:24
 22/27 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom hogy egy férfi, legyen már férfi és igen is lépjen!

És ne bámuljon a semmibe, büszkén, ha nincs miért.

2012 nyarán egyik este mentem haza munkából, elég fáradt voltam, az egyik kávézó előtt ült 3 srác. Véletlenül néztem arra úgymond, kiszúrtam a középsőt, és elhaladtam előttük. Semmi extra, amikor elhaladtam előtte, felállt átment a kapuk alatt majd egy utcával arébb a sarkon állt, hiszen tudta hogy arra fogok menni. Közölte hogy szeretne még látni a nyár folyamán. Onnantól kezdve esténként mindig ott volt a kávézóban a kinti teraszon. Egy hétre rá, egyedül volt, és oda mentem leültem hozzá...órákig beszélgettünk, egyre több időt töltöttünk össze. Össze is jöttünk, tavaly szeptemberben szakítottunk! :) De mai napig szinte napi szinten találkozunk. Csak párként nem működtünk, de barátként annál inkább.

Úgyhogy a saját magad sajnálatán túl kell lépned, és valami élet célt találni magadnak.

2014. márc. 30. 00:26
 23/27 A kérdező kommentje:
#22: Képtelenség. Holmi földi halandó nem jöhet össze istenekkel...
2014. márc. 30. 00:35
 24/27 anonim ***** válasza:

Agybaj nagy baj, de ha megvan nem baj...

A hozzá állásodon kellene változtatni, 26 évesen ne legyél már egy 17 éves szintjén, mert nem célszerű. Neked már komolyan kellene gondolkodnod.

2014. márc. 30. 00:41
 25/27 A kérdező kommentje:
Egy közeli lakatlan szigetet ajánlj inkább.
2014. márc. 30. 00:48
 26/27 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire szerencsétlen vagy, vagy csak egy nyomorult perverz aki erre gerjed, hogy a nők mennyivel felsőbbrendűek?

Mindkét esetben ugyanazt kívánom...

2014. márc. 30. 03:04
 27/27 A kérdező kommentje:
#26: Nem tudom, melyik nemhez tartozol, de ezzel a hozzászólásoddal te például simán elvegyülsz a felsőbbrendűek között!
2014. márc. 30. 03:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!