Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utcán elmegy mellettem egy helyes lány. Olvasd el! Van még olyan rajtam kívül, akinek az egész élete ebből a rövid párszavas írásból áll?
Vegyél egy kis házikót egy tó partján, és kezdj el írni...
Ha ennyire nincs önbizalmad, akkor úgyse lesz kivel megosztanod. Ok, utcán leszólításból nehéz kapcsolatot teremteni, de lányismerőseid csak vannak...
Ez bazi unalmas.
Egyébként meg az is rettenetes, hogy a nőkön kívül nem volt még gondolatod életedben, mert azt írod, az életed nem áll másból.
Ebből egyébként hogy élsz meg, ha még sikertelen is vagy náluk?
Ezt most totál tárgyilagosan kérdeztem.
#6:
Igen. Az.
Igen. Rettenetes. Nem, még nem volt. Nem, tényleg nem áll másból.
Sehogy.
Értem.
Mi a story tanulsága? Minden nap forever alone-ok sokasága tesz fel szerencsétlen kérdéseket ahol sajnáltatják magukat.
Zseniális az írásod...26 évesen itt tartasz, ez már nem is fog változni barátom...
Büszkén mész előre mi, nekem is ez jutott eszembe rólad.
24/L
nálam is volt ilyen párszor, de én sosem merek visszanézni, mert azthiszem nem kellenék neki,
de volt hogy napokig szemeztem valakivel a buszon, de ő sem kezdeményezett, pedig már majdnem felgyulladt alattam a busz XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!