Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utcán elmegy mellettem egy helyes lány. Olvasd el! Van még olyan rajtam kívül, akinek az egész élete ebből a rövid párszavas írásból áll?
#9:
Köszönöm.
Én nem válaszolok, inkább reagálok, mivel én is 26/F vagyok, de teljesen máshogy látom a dolgokat, illetve akkora baromságnak tűnik az iromány, hogy emellett nem lehet szó nélkül elmenni (még ha a mesebeli csajnak sikerült is).
1. Mások már leírták, de az "egész élet ebből áll" megfogalmazás elég erős. Egy aktív olimpikon vagy egy pap esetében még lehet mondani, hogy a sportból/vallásból áll az élete, de a te általad leírt dolog egy teljesen hétköznapi szituáció.
2. Eléggé erotomán téveszmének tűnnek azok a dolgok, amiket egy átlagos járókelő lány gondolatainak tulajdonítasz ("azt akarja, hogy ne tűnjön számomra levegőnek"). Több pszichiátriai kórképnek is lehet a kísérőtünete ilyesmi, hogy az illető szerint az összes nő csak rá vágyik...
3. Az a szociális érettség, ami a történetben látható (vagyis, hogy miután elment mellettünk valaki és mi utána kurjantunk valami bóknak szánt, de szörnyen értelmetlen, sőt kifejezetten kínos mondatot és várjuk a csodát) az ovisokra jellemző. Még az árokásó segédmunkásokat akartam példaként írni, de azok annyival "előrébb" állnak, hogy a füttyögés ill. "Bébi, de megdöngetnélek!" primitív megnyilvánulásban legalább egy cseppnyi férfiasság van és az illető szándékai is kiderülnek belőle. De a te monológodból még a szándék se tiszta, hogy mégis, mit csináljon szerencsétlen lány? Forduljon meg és vigyen szobára? Vagy csak fejezze ki részvétét és őszinte sajnálatát, hogy tényleg esélytelen vagy nála? Esetleg, legyen (ál)szerény és mondja azt, hogy ő nem is olyan jó nő, hogy szomorkodj miatta?
Külön "bónusz" az öndegradálás, ennyi erővel levághatnád a golyóidat és azt is kínálgathatnád, mondván, hogy úgysincs szükséged rájuk.
4. Nem is értem, hogy minek írtad le 2x is a "büszkén" szót a szövegben, mert erre igazán nem kellene büszkének lenni. Vagy mégis büszke vagy valamire? Mire?
5. Az egész sztoriban az önellentmondást se igazán értem. Eleinte játszod a cool pávát, majd metamorfózis következik be és egy hisztis kiscsaj leszel...
26F
Ne legyél ennyire kis félénk kérdező, mert agglegény maradsz:)
Én is sokáig eléggé ilyen voltam fiúk terén, de rájöttem, hogy muszáj változtatnom magamon, mert ez így nagyon nem jó, tehát nem nagyképűségből írom:)
Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint ti fiúk, nem kell tőlünk félni..csak nem a beképzelt hülye p.csákért kellene epekedni, hanem észrevenni más, egyszerűbb lányokat is.
Kedves #15-ös!
Félünk tőletek. Nyilván olyan meccsre sem vállalkozunk, ahol esélyünk sem lenne az ellenfél ellen.
Ti nem emberek vagytok. Ti istenek vagytok.
A beképzelt hülye pіcsákra nagy ívben szаrunk.
Az egyszerűbb lányok is istenek.
"Az egyszerűbb lányok is istenek."
Mindig élvezet olvasni, hogy ennyi életképtelen férfi van :)
25\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!