Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy anyuka vagyok van egy tizenéves lányom, de lett egy új kapcsolatom, honnan tudom meg el akar-e venni majd vagy se?
Most akkor te apukát keresel????
Azt hittem párt..
Ahhoz hogy együtt éljétek le az életeteket nem feltétlenül kell elvegyen.
Ami a gyerek nevelést illeti, te ismered a gyereked, neki épp elég lesz/lenne megszokni hogy új apukát kap, nem kell még az is hogy ő is szigorral nevelje. Ezzel nem azt akarom, mondani,hogy ne engedd,hogy beleszóljon a dolgokba, a gyereked is tisztelje, de ne azt érezze, hogy a párod irányít minden helyzetben. Neki mindig te leszel az anyja, ezért el fogja várni tőled, hogy mellette állj mindig, még akkor is ha a párod ellenkező véleményen lesz.
Ismerek olyan lányt akinek az anyja újra házasodott, lett közös gyerek, és most a mostoha apja teljesen átvette otthon az uralmat, és még az anyja sem áll mellette.Vagy az anyja megengedne neki valamit, de a mostoha apja nem, megtilt mindent. Na az milyen érzés lehet? Te ne kövesd el ezt a hibát, akár elvesz feleségül akár nem. A lányod a te gyereked, érezze, hogy neked akkor is ő a legfontosabb.
Hagyhatod hogy beleszóljon hogyha jókat mond, mert nem árt ha megerősíti amit te is mondasz, az már más kérdés hogy a lányod hajlandó e hallgatni rá, de nem hiszem.
Szóval ha nem baromságokat mondd, és úgy akar nevelni, akkor hagyhatod, ha meg nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!