Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kis tizenéves ilyen akar lenni?
Figyelt kérdés
Nem sértésnek szánom,de elegem van az össze emósból,az összes ribiből,és a nagyképűekből,olyan undorítóak és annyira idegesítőek hogy apuci meg anyuci mindent megad nekik!!!!!!!Nem általánosítok,és tudom hogy vannak normális emberek is,csak ezek idegesítenek..2010. jan. 3. 16:54
2/21 anonim válasza:
Az mért zavar h anyuci,apuci mindent megad??Ha ennyire zavar ne nézz oda...
3/21 A kérdező kommentje:
oké,én sem,csak idegesítő h ezek is vannak:-(
2010. jan. 3. 16:57
4/21 A kérdező kommentje:
nem ez a bajom,csak hiszik övék a világ,az ilyen "szürke kiseegereket"nem hagyják érvényesülni
2010. jan. 3. 16:57
5/21 anonim válasza:
hát igazad van... 13 éves vagyok, de nekem se adnak meg mindent a szüleim... azoknak meg azé adnak meg mindent, mert a gyereküket lesz.rják, és h haggya őket békén, csak menjen el bulizni, és ne fárassza őket.
6/21 anonim válasza:
Figyelj,én ismerek kamaszt,és fiatal felnőtt embert is,aki irtó nagyképű,törtető,és átgázol mindenkin.Tudod,ez azért történik meg,mert a szerényebbek hagyják magukat,és bár én sem vagyok egy nagyszájú típus,de azt mondom,ha bántanak,vágj vissza,ha meg nem,maradj csendben.Nem érdemes hagyni magad,erre már rájöttem a saját káromon.Amúgy,igen,látom én,hogy egyre nagyképűbbek,és elszálltabbak lesznek,de hidd el,az én korosztályomban is voltak ilyenek,sőt,még lesznek is,míg világ a világ.
7/21 anonim válasza:
Régen engem is idegesített ez, de felőttem talán annyira, hogy már nem zavar. Igaz én már nem vagyok tipikus kamasz tizenéves (19 vagyok). Idővel lehet hogy téged sem fog majd zavarni, mellettük is lehet érvényesülni.
8/21 anonim válasza:
Egy valami tény, én kezdem félteni az eljövendő nyugdíjamat, mert nem úgy tűnik, hogy bármely mai fiatal (nagy tisztelet a kivételnek) képes lesz megállni a talpán felnőttkorában. Egyre több a 'szarok az életre' felfogású ember, akár még huszonévesen is. Szomorú. A másik része, hogy a hülye ideológiák miatt képtelenség társat találni a normálisabb embereknek.
9/21 anonim válasza:
Előzőnek is igaza van,kib@szott nagy az arcuk,viszont az már nehezükre esik,hogy a gázt elgyújtsák,főzzenek,beprogramozzák a mosógépet,vagy vasaljanak.Ugyanis nem tudják,hogyan kell.Inkább zsíros kenyeret esznek,mintsem főzzenek valamit,és itt most huszonévesekről is szó van!A fiúk meg egy villanykörtét sem bírnak becsavarni,vagy egy polcot felraknia falra.Akkor hogy várjuk el tőlük,hogy rendesen dolgozó,életrevaló ember legyen belőlük?Kb. sehogy,és ez a szomorú...bezzeg a shopping,meg az arcoskodás már nagyon megy...
10/21 A kérdező kommentje:
utolsó teljes mértékben igazad van!
2010. jan. 3. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!