Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kis tizenéves ilyen akar lenni?
Egyébként tényleg igaz, amit írtok. Én is egy olyan férfire vágyom, aki az olyan dolgokon nem akad ki, hogy ezt v. azt meg tudja szerelni. Lányoknál pedig meg falra mászok, ha vki azzal dicsekszik, hogy ezt meg azt a házimunkát nem szereti, meg h ő nem is szokott mosogatni, meg takarítani. Szerintem ez nevelés kérdése is, mert vannak szülők sajnos, akik mindent ráhagynak gyermekükre sajnos. De azért kivételek mindig lesznek! :)
19/L
Örülök neki, hogy én nem ilyen vagyok.
Barátom is sok mindent meg tud szerelni.. Én pedig nem igazán szoktam házimunkát végezni, mert anyum nem dolgozik, én 3kor érek haza suliból, ő addigra mindent megcsinál.. Persze hétvégén segítek neki..
17 éves vagyok, igen, néha úgy érzem, hogy "nyém a világ" - dehát könyörgöm, tinédzser vagyok, melyik tinédzser nincs ezzel néha így? Suli mellett diákmelózok, szóval nem a szüleim tolnak mindent a s*ggem alá, nem tanulok rosszul, nem vagyok buta, szerintem elég tájékozott vagyok a világ dolgairól, kicsit elvont a stílusom és a saját világomban élek.
De szerintem tinikorban totál normális az, ha valaki ilyen lökött.
Az emót ki lehet nőni 2-3 év alatt bőven, általában még annyi sem kell, a ribiken lehet nevetni, mert röhelyesen szánalmasak.
De ha nem érdekelnek, ne foglalkozz velük! Magadnak is ártasz vele, ha feleslegesen idegeszkedsz rajtuk, inkább sz@rd le őket, és törődj azokkal a dolgokkat, amiket szeretsz, és amik jó érzéssek töltenek el.
én spec nem érzem úgy hogy enyém a világ, se most se máskor...
14/f
Nos én se nem emó,se nem vagyok ribi. Anyuci meg apuci soha semmit nem tolt a s.ggem alá. Minden ami kellett megvolt és a " luxus " cuccokra meg ott volt a karácsony,szülinap meg névnap azt' cső... Megtanultam,ha kell valami akkor azért -idősebbként- meg kell dolgozni vagy várni!!! Tudom idegesítő,hogy mindent megkapnak az ilyen emberek (mostohatestvérem is ilyen és semmit nem becsül meg!) de ha megtehetik akkor egészségükre. Ha megtehetném én egy ideig két kézzel szórnám a pénzt de idővel már nem lenne miért vágyakoznom és igazából kinek van szüksége 25 ezer forintos cipőre amiből mellesleg 3 is van??!! Hát nekem nem! Ha pedig picivel több esze lenne az ilyen embernek mint pénze,akkor segítene a környezetében élőknek ( szülők,családtagok,barátok..)
Mi nem vagyunk egy "hűdegazdag" család de szegények sem igazán. Nem kell irigyelni azt sem akinek van pénze,ha meg neki úgy jó akkor tényleg csak azt tudom mondani,költse amire akarja!!:)
16 éves lány vagyok,mosok,takarítok és dolgozni is járok,ha van rá lehetőség.A fontosabb dolgokat megkapom , de sose kérek. Megtanítottak a tiszteletre.Saját velem egykorúakkal sem flegmázok,csak akkor ha idegesítőek....
Szerintem nagyrészt a szülő tehet a dolgokról... időben el kéne kezdeni a nevelést és nem mindig csak elnézni a dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!