Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden kis tizenéves ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden kis tizenéves ilyen akar lenni?

Figyelt kérdés
Nem sértésnek szánom,de elegem van az össze emósból,az összes ribiből,és a nagyképűekből,olyan undorítóak és annyira idegesítőek hogy apuci meg anyuci mindent megad nekik!!!!!!!Nem általánosítok,és tudom hogy vannak normális emberek is,csak ezek idegesítenek..
2010. jan. 3. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg igaz, amit írtok. Én is egy olyan férfire vágyom, aki az olyan dolgokon nem akad ki, hogy ezt v. azt meg tudja szerelni. Lányoknál pedig meg falra mászok, ha vki azzal dicsekszik, hogy ezt meg azt a házimunkát nem szereti, meg h ő nem is szokott mosogatni, meg takarítani. Szerintem ez nevelés kérdése is, mert vannak szülők sajnos, akik mindent ráhagynak gyermekükre sajnos. De azért kivételek mindig lesznek! :)

19/L

2010. jan. 3. 17:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Még azt hozzá tenném,hogy sok szülőt abszolút nem zavarja,hogy a gyereke buta,neveletlen,és nagyképű.Igazából csak ráhagyja,mosolyog egyet rajta,és el van intézve.Arra fogja,hogy nem ér rá gyereket nevelni,mert neki dolgoznia kell.A kis édes meg simán lehülyézheti,akár mások előtt is,nem baj,ha ordibál vele,nem baj,ha flegma,és nem baj,ha leköp másokat.Akkor is anyuci szeme fénye marad.Akinek Adidas cipő virít a lábán,csak azért is.Nekik telik rá.Csak embernek lenni nem tanul meg a kis drága...
2010. jan. 3. 17:31
 13/21 anonim ***** válasza:

Örülök neki, hogy én nem ilyen vagyok.

Barátom is sok mindent meg tud szerelni.. Én pedig nem igazán szoktam házimunkát végezni, mert anyum nem dolgozik, én 3kor érek haza suliból, ő addigra mindent megcsinál.. Persze hétvégén segítek neki..

2010. jan. 3. 17:42
 14/21 anonim ***** válasza:

17 éves vagyok, igen, néha úgy érzem, hogy "nyém a világ" - dehát könyörgöm, tinédzser vagyok, melyik tinédzser nincs ezzel néha így? Suli mellett diákmelózok, szóval nem a szüleim tolnak mindent a s*ggem alá, nem tanulok rosszul, nem vagyok buta, szerintem elég tájékozott vagyok a világ dolgairól, kicsit elvont a stílusom és a saját világomban élek.

De szerintem tinikorban totál normális az, ha valaki ilyen lökött.

Az emót ki lehet nőni 2-3 év alatt bőven, általában még annyi sem kell, a ribiken lehet nevetni, mert röhelyesen szánalmasak.

De ha nem érdekelnek, ne foglalkozz velük! Magadnak is ártasz vele, ha feleslegesen idegeszkedsz rajtuk, inkább sz@rd le őket, és törődj azokkal a dolgokkat, amiket szeretsz, és amik jó érzéssek töltenek el.

2010. jan. 3. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:
48%

én spec nem érzem úgy hogy enyém a világ, se most se máskor...

14/f

2010. jan. 3. 17:49
 16/21 anonim ***** válasza:

Nos én se nem emó,se nem vagyok ribi. Anyuci meg apuci soha semmit nem tolt a s.ggem alá. Minden ami kellett megvolt és a " luxus " cuccokra meg ott volt a karácsony,szülinap meg névnap azt' cső... Megtanultam,ha kell valami akkor azért -idősebbként- meg kell dolgozni vagy várni!!! Tudom idegesítő,hogy mindent megkapnak az ilyen emberek (mostohatestvérem is ilyen és semmit nem becsül meg!) de ha megtehetik akkor egészségükre. Ha megtehetném én egy ideig két kézzel szórnám a pénzt de idővel már nem lenne miért vágyakoznom és igazából kinek van szüksége 25 ezer forintos cipőre amiből mellesleg 3 is van??!! Hát nekem nem! Ha pedig picivel több esze lenne az ilyen embernek mint pénze,akkor segítene a környezetében élőknek ( szülők,családtagok,barátok..)

Mi nem vagyunk egy "hűdegazdag" család de szegények sem igazán. Nem kell irigyelni azt sem akinek van pénze,ha meg neki úgy jó akkor tényleg csak azt tudom mondani,költse amire akarja!!:)

2010. jan. 3. 18:12
 17/21 anonim ***** válasza:

16 éves lány vagyok,mosok,takarítok és dolgozni is járok,ha van rá lehetőség.A fontosabb dolgokat megkapom , de sose kérek. Megtanítottak a tiszteletre.Saját velem egykorúakkal sem flegmázok,csak akkor ha idegesítőek....

Szerintem nagyrészt a szülő tehet a dolgokról... időben el kéne kezdeni a nevelést és nem mindig csak elnézni a dolgokat..

2010. jan. 3. 18:12
 18/21 anonim ***** válasza:
nem tudom. te vagy valami hatalmas köcsög társadalom közepén élsz, vagy némi féltékenység van a dologban.=/ 16 és fél éves vagyok. persze, ismerek énis ótvar nagyképű meg bunkó kortársakat. de a környezetemben az emberek nagytöbbségben rendesek, kedvesek, segítőkészek és tanulni szeretnének, hogy minél többre vigyék. az is lehet, h ez kivétel, nem tudom. nekem nincs rossz tapasztalatom, és az idősebbektől sem hallottam panaszt. de az is lehet, h naív vagyok. én minden esetre törekszem a normális életre. ezen kívül. anyuci, apuci megvesz mindent téma. hát hogy a fenébe ne venné meg azt a saját szeretett gyermekének amit meg tud? mihelyst keresőképes lesz, majd saját magát látja el, ahogyan tudja. na oké, jó, hogy vannak lusta sertések.. de felettük meg el kell nézni, ők maguk rontják el a saját életüket, hagyni kell őket a saját levükben főni, aztán egyszer majd 30-40 évesen, mikor már valamit szeretnének kezdeni az életükkel rájönnek, h hoppá. oké, h itt sincs teljes általánosítás, a kérdésben is leírtad. de úgy érzem eléggé egy kalap alá vesznek itt mindenkit. szóval szerintem nem kéne.:s szerintem még mindig többségben vannak a rendes fiatalok, irritáló egyének meg mindig is voltak vannak és lesznek. talán azért fajult ez el monsatnság, mert jobban kitűnnek nemtudom. de engem idegesít, hogy azért mert nem vagyunk felnőttek le vagyunk nézve a béka valaga alá.
2010. jan. 3. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Amúgy ha megteheti akkor mért ne vehetné meg.Álltálába a gyerekünknek mindent és érte vagyunk és ha nekem lesznek gyerekeim én is ezt fogom tenni.Az hogy valaki jobban áll és több dolgot megkap nem feltétlenül elkényeztetés és ez az egész téma elég irigyen hangzik...
2010. jan. 4. 14:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg aki jól tanul,besegít otthon,jólnevelt,az megérdemli azt,hogy mindent megkapjon.Hiszen jók a jegyei,van életcélja,jóravaló.Csak sajnos gyakran előfordul,hogy otthon a saját szüleieket lehülyéző,lusta,nagyszájú,nagyképű,rosszul tanuló emberkéknek is ölébe hullik mindaz,amit valójában meg sem érdemelnének!Na,ezekkel van a baj,nem azzal,aki jót akar a gyerekének.Nálunk például mindig is feltételhez volt kötve bizonyos dolgokhoz jutás,például rendes,és tisztelettudó viselkedés.Tudjuk,hogy ma is vannak rendes gyerekek,és kamaszok,természetesen nem mindenki buta és nagyképű.A vélemények pedig szerintem nem irigységen alapulnak,csak tényszerű meglátások.Akire nem vonatkozik,az természetesen ne vegye magára!
2010. jan. 4. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!