Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan tizenéves, de inkább a 18-hoz közel, aki minden nap látja a barátját/barátnőjét és mondjuk már fél éve vannak együtt és mégsem unja meg? Akár ha osztálytársak is!
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 20:10
1/12 anonim válasza:
Én az előző barátomat minden nap láttam, találkoztunk, több mint 1 évig coltunk együtt...és nem untuk meg egymást :) a kapcsolatnak más miatt lett vége:)
2/12 anonim válasza:
Szia!
Én 19 éves vagyok (remélem ez még belefér :)) a barátom pedig 25. Mi több, mint 8 hónapja vagyunk együtt, jóformán minden nap találkozunk, és minden másnap Nála is alszom. Nemcsak h nem unjuk egymást, egyenesen napról-napra nagyobb a szerelem, meg a szenvedély. Ha megunják egymást a felek, akkor ott problémák vannak, és nyilván nem volt olyan igazi szerelem.
3/12 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok 6 éve vagyok együtt a barátommal és minden nap látom mert ő hoz haza a suliból, és nagyon imádom :)))
4/12 anonim válasza:
13 évesen jöttem össze a párommal, ma 25 vagyok és még mindig együtt vagyunk. Minden nap találkoztunk, kivéve amikor katona volt, de akkor is minden hétvégén lementem hozzá Tapolcára. Most már együtt élünk és jegyesek vagyunk. Soha nem tartottunk szünetet. Ez mondjuk szerelem volt első látásra.
5/12 anonim válasza:
16éves vagyok, van 2 osztálytársam, akik járnak egymással, most volt féléve:D és nem úgy veszem észre, hogy unják egymást.:D sőt...egyre jobban elvannak:) (a hétköznap minden napján együtt vannak, és hétvégenként is összejárnak.)
6/12 anonim válasza:
Én lassan 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és minden nap találkozunk!!!! Amikor összejöttünk, én 15 voltam, Ő pedig 16, mostmár öregebbek 1 évvel!!!! És hát néha vannak kisebb veszekedéseink, de mindig miattam, a túlzott féltékenykedésem miatt, meg a kis apróságokból is mindig nagy vitákat folytatunk!!! De manapság az ilyenek végén már annyira idegesek vagyunk, hogy elkezdünk nevetni, és összebújunk és megcsókoljuk egymást és kimondjuk egymásnak a varázsszót; "szeretlek" :) Szóval nem unalmas a kapcsolatunk! :) És még nincs is szex, csak petting, de az NAGYON!!!! :)
7/12 anonim válasza:
lány vagyok 1 éve vagyok együtt a barátommal,és minden nap látjuk egymást legalább 2-3 órahosszára mert tanulnom is kell, és hétvégén is de akkor détöl van este 10-11-ig itt van nálunk nem unjuk meg egymást!!
8/12 anonim válasza:
16éves lány vagyok a barátom 18éves lassan egy éve együtt vagyunk!!jah és együtt lakunk és nem unjok egymást!!el is jegyezett!!
9/12 anonim válasza:
Tobb, mint egy eve egyutt vagyunk a baratommal (en 18, o 23), minden nap latjuk egymast. Nem ot untam meg, hanem hogy szinte mindig ugyan azt csinaljuk, minden nap. Ugyhogy ez meg mentheto :)
10/12 anonim válasza:
Szia!
Én több,mint két éve vagyok együtt a barátommal,osztálytársak vagyunk,ő 17 én 16!
Valaki írta előttem,hogy nem is a párját,hanem azt unta meg,hogy minden nap ugyan az csinálták,ez nálunk is így volt,így nálunk sajnos már előfordult ez a megunás!Mindig kell a változatosság,aproblémákat viszont meg kell oldani és nem szabad megmenekülni előlük!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!