Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vesztek a párotoknak karácsonyra?
Én ezeket vettem a barátnőmnek:
3 féle csoki, amiket szeret
szaloncukrok
sósmogyi
jobbfajta dezodor
plüssmaci
2 éve járunk, 17 éves, én 19.
Fotó-albumot kap a Párom, mivel 8 hónapja vagyunk együtt és már rengeteg helyen voltunk már együtt! Ő nekem pedig egy bukósisakot vett! Azt hiszem...Vagyis legutolsó információm szerint... :)
off: Ma 20:34-es, hol vetted a boros-készletet? Csak érdekelne, mert lehet szülinapjára a Páromnak tök jó lenne! :)
22/L & 25/F + még nem élünk együtt... :( :)
Ha milliárdos lennék, vennék neki egy pedigrés pávát vagy jakuzzit...
Ha milliomos lennék, kapna tőlem egy plazma tévét...
Ha vastag lenne a tárcám, vennék neki aranyékszert...
Ha lenne egy kis zséém, kapna egy lávalámpát...
Volt még pár fityingem, kap egy pár zoknit. Remélem eltaláltam a kedvenc színét!!
22/F+L akik félévesek és nem élnek együtt
az elsők között válaszoltam akkor még nem tudtam.. Én csupa olyan dolgot vettem amire tényleg szüksége van a munkája során, úgyhogy nem sorolom fel. Én pedig kaptam tőle egy jóga dvd-t, meg egy doboz bonbon. A dvd azért kapta mert tudja, hogy megakarok tanulni jógázni, úgyhogy borzasztóan örülök neki. 2 éve vagyunk együtt, de nem élünk együtt
21 évesek vagyunk
Amúgy az egyik válaszolónak üzenem, hogy egy 26 éves pasinak már nagyon nem kéne plüss-t venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!