Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fogtok adni párotoknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 21:07
1/5 anonim válasza:
én egy párnára gondoltam amin egy közös képünk van :)
2/5 anonim válasza:
én mindenféleképpen valami személyeset szeretnék,mint pl valami album,a közös dolgokból
képek,mozijegyek,belépők,hasonlók:)
meg még mellé valami apróságot:)
3/5 anonim válasza:
Gyertyafényes vacsora kettesben + válogatás cd, amin a kedvenc szerelmes számaink vannak.
4/5 anonim válasza:
vizipipa xD mivel a szülei nem akarják neki megvenni,ezért majd én veszek neki...
5/5 anonim válasza:
egy hödörgumicukrot :D (imádja a hasát:P)
2 könyvet, amit am tök olcsón vettem szóval jól jártam,mert sztem tetszeni fog neki:)
jah és egy képfestő vmit, vagyis a vászonra megvan rajzolva az elég bonyolult minta, és bevan számozva. és a festék is . és úgy kell részletről részletre kifesteni, aztán tök jó lesz:) valószínű bejön majd neki, mert minden kis vicik vacakkal elvan egy óráig, és szereti az aprólékos dolokat:)
ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!