Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gondolkodtatok már azon hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolkodtatok már azon hogy mit vesztek a párotoknak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Csak azért tettem fel a kérdést, mert közeleg a karácsony és nekem abszolút nincs még ötletem, hogy mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra...:S

Karácsonykor leszünk pont 2 hónaposak:)

(18/f)

2009. nov. 21. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Én már nem csak elgondolkodtam, de meg is vettem az ajándékot (nem csak a páromnak, mindenkinek).

Amúgy attól függ milyen anyagi helyzetben vagytok, szerintem beszéljétek meg, hogy kb. mennyiért vesztek egymásnak ajándékot, hogy még véletlenül se legyen rivalizálás, esetleg veszekedés belőle később

Szerintem jó ötlet lehet: valamilyen (akár szexi is) ruhadarab, csizma, valami aranyos kis plüs ajándék, a párod kedvenc cd-je, dvd-je, ékszer, esetleg egy szilveszteri utazás.

Szóval bármi, amit ajándékozni lehet, vagy szerintem azt tennéd a legjobban ha megkérdeznéd, hogy ő mit szeretne, esetleg mire van szüksége...

2009. nov. 21. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, gondolkodtam. És volt is annyi eszem, hogy használtam a keresőt és vadásztam magamnak az egyik ugyanilyen kérdés válaszaiból egy jó ki ötletet. Csak mert te most kb ezredszerre tetted fel ugyanezt a kérdést.
2009. nov. 21. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ,ha nagyon szeretitek egymást.. és úgy gondoljátok,hogy sokáig együtt lesztek, akár életetek végéig, akár gravíroztathatsz neki tollat,közös kép egy képkeretbe beletéve, akár egy szép karkötő ,vagy akár egy parfüm. Remélem segítettem. :)
2009. nov. 21. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!