Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vesztek a párotoknak karácsonyra?

Figyelt kérdés
Meglepi lesz, vagy megbeszélitek? Az is érdekelne, hogy mióta jártok, esetleg együtt is élsz vele?
2009. dec. 15. 15:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én egy szörös cipzáras pulcsit!

2100ért vettem le volt árazva!

3éve vagyunk együtt!

17éves lány 22éves fiu!

Külön élünk!

2009. dec. 15. 15:43
 2/16 anonim ***** válasza:

Mi az első perctől fogva megbeszéljük. Elég nehéz lenne kitalálni neki, és hülyeséget meg nem akarok neki venni. Együtt is szoktunk menni az ajándék bevásárló körútra. Most egy elektromos gitár tokot veszek neki, azt kért. Én meg parfümöt. Az kijön kb.5000-ből, ennyit tudunk most rászánni. Másfél évesek vagyunk, de nem lakunk együtt.

21/L

2009. dec. 15. 15:46
 3/16 anonim ***** válasza:
43%
Én veszek egy revolvert Neki, mert Szilveszterkor szakítunk!!!!
2009. dec. 15. 16:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Én playboy pafüm + spray. meg milka szív csoki. mi 1 éve vagyunk együtt. (szilveszterkor lesz 1 év) meg a telójába adtam bele 10000 ft-ot. :) ő tőle még nem tudom mit kapok. nem élünk együtt. Ő 18 én 16.
2009. dec. 15. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Én próbáltam megbeszélni vele, de ő se tudja mit akar, nekem meg nincs ötletem és jelenleg sajna anyagilag se állok fényesen. De biztos kap valami parfümöt, vagy még okoskodok, végül is nincs a nyakamon a karácsony:P Egyébként szilveszterkor leszünk két éve együtt, és külön élünk. 21 évesek vagyunk..
2009. dec. 15. 16:58
 6/16 nusz ***** válasza:
Egy boroskészletet (dugóhúzó, fokmérő, csepegésgátló, dugó és van még hozzá egy sakk készlet is) imádja a borokat:) meg egy határidőnaplót mert hajlamos elfelejteni hogy mikor hova és kivel kell mennie :P:) én meg kapok tőle egy lila répaszárú nadrágot, mert azt szerettem volna nagyon és így nem vett hülyeséget:) ja ő 25/F én 22/L és még nem élünk együtt, 7 hónapja járunk. :)
2009. dec. 22. 20:34
 7/16 dóriyyi válasza:
Anyu egy jó meleg papucsot vesz apunak, mert az elzőt is sokáig hordta és nagyon szerette. Meglepi lesz nem tud óla. 13 éve vannak együtt és gondolom, hogy az már egyértelmő, hogy együttis élnek!
2009. dec. 22. 21:04
 8/16 anonim ***** válasza:
parfüm,plüss egy hónapja járunk,17L+26F
2009. dec. 22. 21:23
 9/16 anonim ***** válasza:
bizsu nyaklánc, ezüst gyürű, telefonra olyan logó izé, maci, csoki 8 hónapja vagyunk együtt, én 17F ő 16L:P
2009. dec. 22. 21:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Dvd lejátszót, mert elromlott neki az előző. Ő kérte, mert szóltam neki, hogy mondja meg mit szeretne, ugyanis meglepetés ide vagy oda nem akarok neki semmi használhatatlant venni. Így azt kapja amit szeretne. Én hajsütő vasat kértem. 4 éve vagyunk együtt. Nem élünk együtt, még.

23L 30F

2009. dec. 22. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!