Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adtok a párotoknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 15:28
1/6 anonim válasza:
pár dolog, amit eddig már adtam karácsonyra: ruha, pénztárca, öv, bakancs, a kocsijába kiegészítő, a hobbijához cucc. de saját készítésű ajándékot is adtam: naptár rólunk (minden hónapban más és más kép), fényképalbum rólunk és a családról, fénykép rólam (persze fótós által szép keretben), saját készítésű marcipán "élet" (sütöttem marcipán alapot, rá marcipánból házat, kutyát, kerítést, fát, stb.). de lehet akár ékszert, parfümöt, mamuszt, inget, kabátot, válogatás cd-t.
2/6 anonim válasza:
lehet hogy nem valami nagyon nagy ötlet, de veszek neki egy hátizsákot, ugyanis ami van az régi és csúnya. szerintem örülni fog neki:) amúgyis friss kapcsolat, szóval ez is nagy szám, hogy ezt az ötletet meg tudtam szülni. aztán megint gondban leszek, mert január elején szülinapja van..
3/6 Funktasztikus válasza:
1.ja mégcsak 2odika van:)
2.öltözzetek be télanyónak egy szexy fehérnemübe sztem a férfiak örülnénk neki:)
4/6 anonim válasza:
Nekem nincs sok pénzem, és hócsizmát kért a párom. Majd csak kikalkulálom valahogy neki.
5/6 anonim válasza:
én még nem tudom!!:S tök tanácstalan vok,de valami olyat akarok aminek örülni fog,és hasznát is veheti!!!lövésem sincs egyenlőre!!:S:D
6/6 anonim válasza:
ezüst gitárpengetőt és egy Shakespeare idézet lesz belegravírozva :) remélem örülni fog neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!