Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kinek mit kell fizetnie?

Figyelt kérdés

Ha a párom kivesz egy albérletet, és ha én odaköltözöm akkor megfeleződik vagy nekem is ugyanannyit kell fizetnem?

Másik kérdésem az lenne hogy ha én tanulok és nem dolgozok, ő meg már dolgozik akkor meg tudnánk élni 4 évig? ( azért valamennyit bele tudok szállni a pénzügyekbe, de nem túl sokat mivel még tanulok )

2009. dec. 15. 12:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nah jó. Összeírná nekem valaki érthetően milyen pénz járna nekem és mennyit tudnék összeszedni 1 hónapban? Egyébként lehet hogy fél napot vesz igénybe, de valamikor tanulni is kell. Meg valakinek délután meg estefele is ott kell lenni. Szóval nem biztos hogy csak fél nap.
2009. dec. 15. 14:40
 22/27 anonim ***** válasza:

Munkával 25-30ezret.

Ha elintézed a családit,ami azt hiszem 15körül van.Ez csak középiskolában mert fősulin már nem kapsz.

Eddig 45ezret.

Fősulin.Több szabadidőd lesz,te csinálhatod az órarended.lehet többet tudsz majd dolgozni. Legrosszabb esetben havi35ezer.

Szociális támogatást kaphatsz. Attól függ milyen körülmények vannak.24ezer körül.igényelhetsz Bursat is az kb.6-7ezer havonta.

Kb.a fősulin 66ezret.

Lehet fogsz kapni tanulmányi ösztöndíjat is,ha nem valami bonyolultra akarsz jelentkezni. az is plusz 6-7ezer

Remélem segítettem!

2009. dec. 15. 16:51
 23/27 A kérdező kommentje:
Én csinálom az órarendem?? ugye ez csak vicc? ilyet még nem hallottam, eddig mindig úgy volt megadták az órarendet, járjak be.
2009. dec. 15. 18:04
 24/27 anonim ***** válasza:

Az egyetemen több időpont is van,választhatsz belőlük. Én most vagyok harmadéves,és eddig pénteken nem is volt órám:)

Megkérdezhetem milyen szakra szeretnél menni? akkor lehet tudok bővebben is írni.utolsó vok

2009. dec. 15. 18:32
 25/27 A kérdező kommentje:
Védőnő szeretnék lenni.
2009. dec. 15. 18:45
 26/27 anonim ***** válasza:
Ott nem tudom hogy működik,sajnos. De az nem valami Okj képzés? mert ott nem te csinálod az órarended.
2009. dec. 15. 19:06
 27/27 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy az-e. Csak annyit tudok hogy 4 év fősuli kell hozzá.
2009. dec. 16. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!