Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kinek mit kell fizetnie?

Figyelt kérdés

Ha a párom kivesz egy albérletet, és ha én odaköltözöm akkor megfeleződik vagy nekem is ugyanannyit kell fizetnem?

Másik kérdésem az lenne hogy ha én tanulok és nem dolgozok, ő meg már dolgozik akkor meg tudnánk élni 4 évig? ( azért valamennyit bele tudok szállni a pénzügyekbe, de nem túl sokat mivel még tanulok )

2009. dec. 15. 12:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

hát elég merész ennyi idősen összeköltözni.. de Ti tudjátok.. ha ennyire nagy a szerelem..

am ha jól tanulsz kapsz ösztöndíjat, van ahol egész sokat (havi30e) meg ha olyan a családi háttered igényelhesz rendszeres szociális támogatást is, azis kb ennyi..

véleményem szerint neked is be kéne szállnod az albiba, bár a párod keres szal ha összeköltöztök, akkor gondolm ő azzal számol hogy majd ő fizeti. de ezt nektek kell megbeszélni...

2009. dec. 15. 12:47
 2/27 anonim ***** válasza:

Általában egy albérlet, ha teljes lakást veszel ki, ugyan annyi, ha egy ember lakik benne, vagy ha kettő. Úgy hirdetik meg, hogy pl: 40 nm, másfél szoba x ezer Ft+rezsi. A rezsinek is van állandó része (közös költség), nyilván a gáz, villany, ha vízóra van, akkor a víz, csatornadíj függ a felhasználás mennyiségétől.

Elvileg úgy fair, ha felesben fizettek mindent. De szerintem ezt te is tudod. Ha nagyon jól keres a párod, és mindenképp veled akar élni, lehet, hogy megér neki annyit, hogy még 4 évig ő fizessen csak. De vedd azt is figyelembe, hogy nem csak a lakásnak van költsége, hanem neked is. Neked is kell kajálnod, kell jegyet, könyvet, ruhát, tisztítószert, cipőt, satöbbit venned, ami szintén nem kis költség. AZ, hogy mindent ő fizessen, az elég gáz, de sok helyen előfordul ilyen.

4 évig így csinálni.. hát, csak rajta múlik, hogy ő hajlandó-e erre, meg azon, hogy a te önérzeted hogy bírja el, hogy eltartanak.

2009. dec. 15. 12:48
 3/27 A kérdező kommentje:
honnan tudod mennyi idős vagyok?
2009. dec. 15. 12:48
 4/27 anonim ***** válasza:

tippelek... de bocsi ha sértőnek érezted nem annak szántam..

szal ugy hittem, hogy ha még 4 évig van sulid, akkor olyan 20 év körüli lehetsz..

bocsi ha tévedtem

első

2009. dec. 15. 12:50
 5/27 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam dolgozok nyáron meg lehet hétvégente is. De csak így tudjuk megoldani.
2009. dec. 15. 12:50
 6/27 anonim ***** válasza:
Elsősorban megbeszélés kérdése. Nálunk úgy volt, amíg egyetemre jártam, a párom fizetett mindent. De nekünk közös gyerekünk is van, tul. képp egy házassággal felér a dolog- ilyenkor természetes a közös kassza. Olcsó albérlet van: bp-n pl. panel garzon 30 ezer+ rezsi körül már kapható. Ha viszont mindenképp be akarsz szállni a költségekbe, vállalj diákmunkát, az szabadon választható időbeosztású- ha akarod, csak heti 1-2 napot dolgozol.
2009. dec. 15. 12:51
 7/27 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Fogok diákmunkát vállalni, akartam is. Mert tom h nehéz egyedül, és nem akarom kihasználni anyagilag. Csak tudjak mellette tanulni, mert fősulira megyek.
2009. dec. 15. 12:53
 8/27 anonim ***** válasza:

hm.. tudom hogy a kérdés nem erre irányult, de megkérdezhetem hogy mennyi ideje vagyok együtt, és ez e az első komoly kapcsolatod?

első

2009. dec. 15. 12:54
 9/27 A kérdező kommentje:
Igen, ő az első fiú az életemben, és 2,5 éve vagyunk együtt. Mert?
2009. dec. 15. 12:57
 10/27 anonim ***** válasza:

Én is így költöztem össze a barátommal,még mindig van pár évem az egyetemen. Mindent felezünk,hiába dolgozik. Én melózok suli mellett,kb.80-at is is össze tudok szedni.ösztöndíj meg ilyenek. Otthonról nem kapok pénzt.Nálad ez megoldható? az még egy kis plusz lenne.

Szerintem amúgy simán megtudnátok élni. Mondjuk attól is függ h ő mennyit keres,mivel egy dolgozónak sokkal több kiadása van(pl.nincs diákja stb.)

20/L

2009. dec. 15. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!