Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kinek mit kell fizetnie?

Figyelt kérdés

Ha a párom kivesz egy albérletet, és ha én odaköltözöm akkor megfeleződik vagy nekem is ugyanannyit kell fizetnem?

Másik kérdésem az lenne hogy ha én tanulok és nem dolgozok, ő meg már dolgozik akkor meg tudnánk élni 4 évig? ( azért valamennyit bele tudok szállni a pénzügyekbe, de nem túl sokat mivel még tanulok )

2009. dec. 15. 12:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

huh egész jól tippelek. :)

csak azért kérdeztem, mert én így 19 éves fejjel, és egy sor kapcsolat után sem szánnám el magam ilyen jelentős lépésre.. igaz nem is volt még 2.5éves kapcsoaltom.. szal enmtudhatom.. gondolom számtalanszor átgondoltad..

első

2009. dec. 15. 13:00
 12/27 A kérdező kommentje:
2 diplomája van. de én nem vok olyan okos sztem h kapjak ösztöndíjat. Ha dolgozok heti párszor az nem elég?
2009. dec. 15. 13:00
 13/27 A kérdező kommentje:
miért nem szánnád rá magad?
2009. dec. 15. 13:01
 14/27 anonim ***** válasza:
Utolsó vok. Most láttam hogy 17 vagy,ha ilyenkor költözöl el a családi meg ilyenek szerintem neked járnak,főleg ha még középsulis vagy. de ha rosszban vagy a szüleiddel,mert nekem úgy tűnik(ilyen idősen azért költözik el az ember pl.Én)akkor neccesebb a dolog.
2009. dec. 15. 13:01
 15/27 A kérdező kommentje:
azt meg lehet csinálni h az én számlámra jöjjenek a családi nem?
2009. dec. 15. 13:03
 16/27 anonim ***** válasza:
azért mert egy ilyen döntésnek számos hosszútávú hozadéka (és következménye van).. megteremti a biztonságot számotokra, ami jó, egy komoly életreszólo kapcsoaltban.. de én még nem akarok életreszólo kapcsoaltot.. nekem az még elég félelmetes.. (jó ebben bennevan h szüleim nemrég mentek szét) de én még nem akarok olyan döntést hozni, ami meghatározza mondjuk életem kövi 5-10 évét..
2009. dec. 15. 13:04
 17/27 anonim ***** válasza:

Mondjuk heti 3 alkalom kb.12 ezer.szóval havi 36.

De ha már ilyen komoly a kapcsolatotok akkor elég lesz,főleg ha jó állása van. Nem hiszem h kihasználásnak venné.

2009. dec. 15. 13:04
 18/27 anonim ***** válasza:

Szerintem meg lehet csinálni hogy a tiedre menjen. Nem feltétlenül tanulmányi ösztöndíjra gondoltam,van szociális is a fősulin,főleg ha öneltartó leszel akkor megoldható. kb.24

13:01vok

2009. dec. 15. 13:07
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavart, ha albérletben voltam és odaköltözött egy lány. pénzt soha nem kértem/nem fogadtam el tőle albérletre, de olykor adott kis pénzt a rezsire, vagy elment és bevásárolt kettőnknek a saját pénzéből.. nektek is ezt javaslom.

amúgy nem akarlak megbántani, de elég nagy luxus, ha csak nyáron akarsz dolgozni. fősuli heti 4x fél napot vesz igénybe, e mellett bőven jut időd melózni, pl. csütörtök-péntek-szombat este pultosként.

2009. dec. 15. 13:11
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell pultosként. több szövetkezet is van.nem tom merre laksz,errefele van fürge diák,meló diák meg ilyenek. többféle munka szokott lenni.13:01vok
2009. dec. 15. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!