Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon szomorú vagyok, hogy nem találom a másik felem. És úgy érzem, hogy nem is fogom. Jó döntés volna feladni mindent és meghalni?
Mindenem megvan, elismert vagyok, tisztelnek, sokan szeretnek, de nincs meg a másik felem, aki az élet értelmét adná nekem, hiányzik Ő, akit szerethetnék, tisztelhetnék, akiért élhetnék, aki szeretne engem, aki mellettem lenne, amikor bánatos vagyok, aki megölelne, amikor szomorú vagyok, aki a lelki társam. Így hiába van meg mindenem, mert csak így tudnék boldog lenni, ha megtalálnám Őt.
Már nem bírom, úgy érzem, hogy feladom. Szeretnék meghalni.
Mosquito, azért nem szeretném felfedni nemi hovatartozásomat, mert akkor az ellenkező nem -legyen az fiú, vagy lány- (igen, heteroszexuális vagyok), akkor majd letámad. De nem szeretnék ismerkedni itt, mert a külső is számít és itt erre nincs lehetőség.
Igazából nem is tudom, hogy milyen választ várok. Elfáradtam. Kérdés formájában kiadtam magamból a fájdalmat itt.
23 éves vagyok, egész tinédzserkoromat végigbetegeskedtem, az mondták az orvosok, hogy fél évem van hátra, ez volt 17 éves koromban. Mégis itt vagyok, meggyógyultam, ne haragudjatok meg, de én az ilyen embereknél nem szánalmat, hanem haragot érzek,amikor rengeteg embernek kilátástalan a sorsa, halálos betegek stb. és mit meg nem adnának azért, hogy a szeretteikkel tölthessenek még egy kis időt.
Egyesek pedig olyan dolgokat állítanak az élet középpontjába és állítanak szellemi magaslatokba, mint az emberek szerelmi élete. Vedd már észre magad!
Jaj, ez a csúnya világfájdalom. 20 éves korára az emberek általában kinövik ezt, és elkezdenek élni. Hajrá!
Ui.: aki bármilyen formában közli (főleg egy nyilvános oldalon, mint a GYIK) hogy meg akar halni, az akar legkevésbé meghalni...
Az a baj, hogy egy társtól akarod függővé tenni a saját boldogságodat. Az önmagad szeretetének a hiányát szeretnéd pótolni, valaki másnak a szeretetével.
Te szeretnél magad mellé egy ugyan olyan gondolkodású társat mint amilyen te vagy? Mit tudnál szeretni benne, és ő mit tudna szeretni benned? Azt, hogy meg akartok halni?
Felejtsd el, hogy másban kell megtalálnod a boldogságod, mert egy másik ember már csak egy kiegészítője lehet a te alapvetően meglévő boldogságodnak.
Ha szomorú vagy, akkor tegyél meg mindent azért, hogy ez az állapot változzon. Például aktív szabadidős tevékenység. De semmiképpen sem azzal kell kezdeni, hogy legyen valakid, mert amíg nem vagy rendben lelkileg, addig ne akarj egy társat mert csak újabb púpot raksz a hátadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!