Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon szomorú vagyok, hogy nem találom a másik felem. És úgy érzem, hogy nem is fogom. Jó döntés volna feladni mindent és meghalni?
Mindenem megvan, elismert vagyok, tisztelnek, sokan szeretnek, de nincs meg a másik felem, aki az élet értelmét adná nekem, hiányzik Ő, akit szerethetnék, tisztelhetnék, akiért élhetnék, aki szeretne engem, aki mellettem lenne, amikor bánatos vagyok, aki megölelne, amikor szomorú vagyok, aki a lelki társam. Így hiába van meg mindenem, mert csak így tudnék boldog lenni, ha megtalálnám Őt.
Már nem bírom, úgy érzem, hogy feladom. Szeretnék meghalni.
Mosquito-nak igaza van.
Úgy érti, hogy ha egy szép lány vagy akkor nem éri meg mert ő boldoggá tenne, de ha pasi vagy akkor nem érdekli túlzottan a dolog.
Nem számít a nemem.
#7, jó, amit mondasz, de az a baj, hogy valóban kicsi az esély, hogy megtaláljam a másik felem. Mindenki igazolja ezt az állításomat, ha elmesélem a okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!