Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A kényelmes pasit válasszam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kényelmes pasit válasszam vagy a távkapcsolatot?

Figyelt kérdés

2 pasi között vacilálok. Jelenleg mindegyikkel találkozgatok, de egyre nehezebb, mivel kettő emberre osztom az időmet. Plusz persze a hétköznapok. Ez így nem mehet sokáig tovább. Az egyik kissé idősebb (6 év)és érettebb, már van munkahelye ami miatt csak heti 2-3 napot van otthon. Jóképű, már ha ránézek is beindul a dolog(nem akartam nagyon perverzen fogalmazni) Nagyon oda van értem, mindig virágot kapok tőle meg ...ajj szeretem:))))

A másik velem egyidős és gazdag. Egy szakra járunk, ugyanazon a településen lakunk, okos, minden nap látom. Visszafogott és nyugis természetű, és istenít engem...nagyon. Mindig elvisz a épületemhez, szoktunk ebédelni meg filmezni. Cuki :)

Szóval mindegyiket fontosnak tartom. Kicsit azért húzok a 2.felé, mert az kényelmesebb lenne. A mostani helyzet, hogy minden percét velem töltené legszívesebben,minden figyelmet megkapok tőle. Viszont az 1.jobban szeretem, ezt nem cáfolom. Csak a távkapcsolatos dologtól tartom. Meg ő nem annyira művelt,nem szeret bálba,színházba járni..én meg igen.

Szóval annyira tanácstalan vagyok..

L19

2014. márc. 8. 00:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mi is.
2014. márc. 8. 00:14
 2/17 anonim ***** válasza:
2.
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocs de egy ennyire sekélyes lánynak nem fogok tanácsokat osztogatni...
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen lányoktól mentsen meg a sors. Főleg azért veszélyes a dolog, mert egyébként értelmesnek tűnhetsz.
2014. márc. 8. 00:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

haha:)

olvasom,és itt-Jelenleg mindegyikkel találkozgatok, de egyre nehezebb, mivel-és vártam,hogy mivel erkölcstelennek tartom,vagy bűntudatom van,vagy valami,de az,hogy nincsen rá időm?:))))

te kis ribizli.

egyszer egy ilyen kiszopatta a haveromat.

szegény 2 év után tudta meg,hogy ő a kedd,csütörtök,szombat.

egy másik srác,akivel a csaj együtt volt 4 éve,meg a hétfő,szerda,péntek.

2014. márc. 8. 00:20
 6/17 anonim válasza:
Húha, itt nagy bajok vannak csajszikám...
2014. márc. 8. 00:20
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én adhatok egy tanácsot, ha két ember között kell döntened válaszd a harmadikat.
2014. márc. 8. 00:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyire nem fogalmaznék nyersen, mint az előttem lévő kollégák, de jah... Egy darabig nem gond, ha két, vagy több emberrel találkozgatsz, de amikor már ennyire komolyra fordul a dolog, nem árt egyetlen legény mellett megállapodni...

Nem mondanálak ribizlinek, de ha mindkettővel szexeltél egyszerre, akkor menthetetlenül az vagy és ásd el magad.

Kényelmesebb lenne... behalok. :D

2014. márc. 8. 00:40
 9/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de borzasztó ellenszenves vagy azok alapján, amiket leírtál! Valójában egyik pasit sem szereted. Sajnálom őket hogy egy ilyen lány iránt bármit is éreznek!
2014. márc. 8. 00:41
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után gondolom még van pofád azt mondani, ha gold diggernek hívnak, hogy nem érdekel a pénz.

Ennek úgy is az lesz a vége, hogy a "kényelmesség" miatt a 2.-at választod, aztán félrekúrsz mellette.

2014. márc. 8. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!