Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kényelmes pasit válasszam vagy a távkapcsolatot?
2 pasi között vacilálok. Jelenleg mindegyikkel találkozgatok, de egyre nehezebb, mivel kettő emberre osztom az időmet. Plusz persze a hétköznapok. Ez így nem mehet sokáig tovább. Az egyik kissé idősebb (6 év)és érettebb, már van munkahelye ami miatt csak heti 2-3 napot van otthon. Jóképű, már ha ránézek is beindul a dolog(nem akartam nagyon perverzen fogalmazni) Nagyon oda van értem, mindig virágot kapok tőle meg ...ajj szeretem:))))
A másik velem egyidős és gazdag. Egy szakra járunk, ugyanazon a településen lakunk, okos, minden nap látom. Visszafogott és nyugis természetű, és istenít engem...nagyon. Mindig elvisz a épületemhez, szoktunk ebédelni meg filmezni. Cuki :)
Szóval mindegyiket fontosnak tartom. Kicsit azért húzok a 2.felé, mert az kényelmesebb lenne. A mostani helyzet, hogy minden percét velem töltené legszívesebben,minden figyelmet megkapok tőle. Viszont az 1.jobban szeretem, ezt nem cáfolom. Csak a távkapcsolatos dologtól tartom. Meg ő nem annyira művelt,nem szeret bálba,színházba járni..én meg igen.
Szóval annyira tanácstalan vagyok..
L19
haha:)
olvasom,és itt-Jelenleg mindegyikkel találkozgatok, de egyre nehezebb, mivel-és vártam,hogy mivel erkölcstelennek tartom,vagy bűntudatom van,vagy valami,de az,hogy nincsen rá időm?:))))
te kis ribizli.
egyszer egy ilyen kiszopatta a haveromat.
szegény 2 év után tudta meg,hogy ő a kedd,csütörtök,szombat.
egy másik srác,akivel a csaj együtt volt 4 éve,meg a hétfő,szerda,péntek.
Én ennyire nem fogalmaznék nyersen, mint az előttem lévő kollégák, de jah... Egy darabig nem gond, ha két, vagy több emberrel találkozgatsz, de amikor már ennyire komolyra fordul a dolog, nem árt egyetlen legény mellett megállapodni...
Nem mondanálak ribizlinek, de ha mindkettővel szexeltél egyszerre, akkor menthetetlenül az vagy és ásd el magad.
Kényelmesebb lenne... behalok. :D
Ezek után gondolom még van pofád azt mondani, ha gold diggernek hívnak, hogy nem érdekel a pénz.
Ennek úgy is az lesz a vége, hogy a "kényelmesség" miatt a 2.-at választod, aztán félrekúrsz mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!