Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kényelmes pasit válasszam vagy a távkapcsolatot?
2 pasi között vacilálok. Jelenleg mindegyikkel találkozgatok, de egyre nehezebb, mivel kettő emberre osztom az időmet. Plusz persze a hétköznapok. Ez így nem mehet sokáig tovább. Az egyik kissé idősebb (6 év)és érettebb, már van munkahelye ami miatt csak heti 2-3 napot van otthon. Jóképű, már ha ránézek is beindul a dolog(nem akartam nagyon perverzen fogalmazni) Nagyon oda van értem, mindig virágot kapok tőle meg ...ajj szeretem:))))
A másik velem egyidős és gazdag. Egy szakra járunk, ugyanazon a településen lakunk, okos, minden nap látom. Visszafogott és nyugis természetű, és istenít engem...nagyon. Mindig elvisz a épületemhez, szoktunk ebédelni meg filmezni. Cuki :)
Szóval mindegyiket fontosnak tartom. Kicsit azért húzok a 2.felé, mert az kényelmesebb lenne. A mostani helyzet, hogy minden percét velem töltené legszívesebben,minden figyelmet megkapok tőle. Viszont az 1.jobban szeretem, ezt nem cáfolom. Csak a távkapcsolatos dologtól tartom. Meg ő nem annyira művelt,nem szeret bálba,színházba járni..én meg igen.
Szóval annyira tanácstalan vagyok..
L19
# 10:
Na, most hogy így belegondolok én is voltam már a 2. srác... ééés valóban kényelmesebb, kulturáltabb és intelligensebb voltam, aztán fsazán félre is kúrt... Ehh azok a sebek..
Valaki előttem azt tanácsolat, hogy válaszd a harmadikat. Én is ezt tudom mondani. Tudod, kérdező, teljesen felesleges olyan pasikkal elcseszni a fiatalságodat, akikbe nem vagy szerelmes. Amíg velük hülyéskedsz, lehet, hogy elszalasztod Ő-t. Egyiket sem szereted, mert ahol észérvek döntenek, vagy egyálatlán felmerülnek, az nem szerelem. Majd egyszer megtapasztalod (jó esetben), milyen az, amikor nincs VAGY. Nincs HA. Nincs ESETLEG.
Szóval szépen lépj tovább, és ne szédítsd egyiket se. Vagy ha igen, akkor feküdj le velük.
Ha nem feküdtél le egyikkel sem, akkor tényleg bárki kerülhetne a helyedbe.
Szerintem az alapján kellene döntened, hogy melyiküknek vagy fontosabb. Az egy dolog, hogy melyiknek, van pénze, stb.-je, ha egyszer úgyis az a lényeg, hogy a jövőben a kapcsolatotok mennyire lesz erős. (Ja és szerintem ne menj bele, hogy mindkettővel összejössz, mert annál nagyobb b.nkóság a világon nincsen, és életre szóló sebeket okoz.
Annak vagy fontosabb, aki a barátai előtt büszkébb rád - ezt innen lehet tudni.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!