Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nagyon szomorú vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon szomorú vagyok, hogy nem találom a másik felem. És úgy érzem, hogy nem is fogom. Jó döntés volna feladni mindent és meghalni?

Figyelt kérdés

Mindenem megvan, elismert vagyok, tisztelnek, sokan szeretnek, de nincs meg a másik felem, aki az élet értelmét adná nekem, hiányzik Ő, akit szerethetnék, tisztelhetnék, akiért élhetnék, aki szeretne engem, aki mellettem lenne, amikor bánatos vagyok, aki megölelne, amikor szomorú vagyok, aki a lelki társam. Így hiába van meg mindenem, mert csak így tudnék boldog lenni, ha megtalálnám Őt.

Már nem bírom, úgy érzem, hogy feladom. Szeretnék meghalni.

2014. márc. 14. 20:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nő vagy. Az írásképed, megérzéseim alapján. Nem szoktam tévedni ebben.
2014. márc. 14. 20:36
 12/29 anonim ***** válasza:
akkor meséld el nekünk is!
2014. márc. 14. 20:37
 13/29 anonim ***** válasza:
29 vagyok és én is így vagyok kérdező, de ne öld meg magadat. Nem szabad, egy életünk van.
2014. márc. 14. 20:38
 14/29 anonim ***** válasza:
Igen, mi az oka?
2014. márc. 14. 20:42
 15/29 A kérdező kommentje:
Túl nagyok a kritériumaim, amikből nem tudok engedni, mert ezeknek a kritériumoknak én is megfelelek, szóval csak olyat várok el, amiben én is megfelelek. És, mielőtt valaki megkérdezné, hogy milyen kritériumok; nem, nem szeretném leírni, úgysem teljesíthető. Lényegtelen.
2014. márc. 14. 20:47
 16/29 anonim ***** válasza:
Tehát meleg vagy? Nekik tényleg nehezebb, mert kisebb a felhozatal.
2014. márc. 14. 20:48
 17/29 anonim ***** válasza:
Túl sokat agyalsz,kombinálsz. Évekig meg akartam halni,mindig adtam magamnak időt,hogy na,ha egy hét múlva sem lesz semmi jó,akkor megölöm magam. Nem történt. Én meg gyáva voltam. Aztán adtam magamnak 2 hónapot,stb. Életem legjobb döntése volt,hogy nem öltem meg magam fiatal nő létemre (jól nézek ki,csak mentális problémáim voltak). Ne dobd el az életed,mert tutira baromira megbánnád. Inkább sportolj,nekem bejött.
2014. márc. 14. 20:50
 18/29 A kérdező kommentje:
A nemem továbbra is maradjon rejtély és nem, nem vagyok meleg.
2014. márc. 14. 20:51
 19/29 anonim válasza:
Ezért még ne akarj öngyi lenni, az esetek többségében azért mindenkinek eljön a nagy Ő. Bár azon el kéne gondolkodnod, hogy mi a fontosabb, a kritériumaid, vagy az h ne éld le egyedül az életed.
2014. márc. 14. 20:51
 20/29 A kérdező kommentje:
#17 & #19, elgondolkodtató.
2014. márc. 14. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!