Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, mi volt a legostobább, legnevetségesebb ok, ami miatt szakított veletek az expasitok/excsajoktok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 13. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a hatoson nagyot nevettem
2014. márc. 13. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:

nem érzem azt amit kellene

én mondtam, igaz is volt, legalább 3szor szakítottam ilyen okból.

a kezdeti zsongás után egyszerűen nem akartam húzni sem a másik idejét, sem az enyémet és becsapni őt..

utóbb nevetséges, plusz biztosan ők is azt érezték, de 10-enévesen ez volt..

fura velem még sosem szakítottak, ellenben csaltak meg, amikor ugyan csak én szakítottam...

remélem már soha nem is fordul elő, hiszen nem régen mentem férjhez:..

2014. márc. 13. 12:49
 13/15 anonim ***** válasza:

A hatos kegyetlen...

Egy volt osztálytársam mesélte, hogy azzal a szöveggel tették ki pár nap után, hogy a csajnak egy amolyan intellektuális művészlélekre van szüksége, mint a volt pasija, aki három nyelven beszélt, és évek óta zongorázott. Szegény akkora öngólt lőtt, mint a huzat, ugyanis a srác akivel beszélt, akkor kb 4 nyelvvizsgával rendelkezett és három hangszeren játszott, amit nem átallott erős iróniával közölni is. Erre a csaj csak annyit mondott, hogy az igazi gond az, hogy a srác csillagjegye nem áll az övé aszcendensén (vagy mi).

Egyik jó haverom dolgozott egy hetet a Szigeten középsulis korában. Amikor hazaért, a barátnője közölte vele, hogy azt álmodta, hogy a srác megcsalta a fesztiválon, ami nem lehet véletlen, és nem tud többé megbízni benne.

Randizgattam egy csajjal, közölte, hogy nem fog összejönni, ugye nincs harag. Mondtam, nincs, tényleg nem is volt. Megköszöntem neki, hogy ilyen egyenes volt, és nem jött semmilyen kamu maszlaggal. Másnapra valamiért bekattant, és közölte, hogy ő valójában mégiscsak folytatni szeretné velem, de most nem alkalmas, mert olyan gondok vannak a családjában, hogy fél, hogy elrontaná, meg blablabla. Mondom, he? Könyörgött, hogy adjak neki még egy esélyt, mert ő borzasztóan akarja. Mondom, tőlem... Még aznap este bepasizott a szomszéd asztalnál, amit még akkor is szemrebbenés nélkül akart letagadni, amikor közöltem vele, hogy két méterre ültünk egymástól :D.

2014. márc. 13. 13:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmet hagyta ott a pasija, mert megfázott, és idegesítette a hangja.
2014. márc. 13. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Velem azért szakított az exem, hogy visszakönyörögjem magam neki :D Aztán összejöttem pár napra rá a barátommal ő meg halálosan besértődött.
2014. márc. 13. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!